Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Paria komunistyczna została z czasem zdelegalizowana, gdyz była uwazana (słusznie) za agenturę ZSRR.
Ehem, delegalizacja samej partii dała sama w sobie niewiele, no bo co to za sztuka zdelegalizować zdeklarowanych komunistów. A najgorsi byli ci ukryci, np w MSZ.
A teraz wyobraźmy sobie ze cała antifa, feminqazistki, i reszta lewactwa jest zdelegalizowana razem z ONR-em młodzierzą Wesz-polską.
No, wyobraziłem sobie, i w zasadzie nic sie nie zmienia poza wykluczeniem małego promila z dysputy populistycznej.
Jedynym wyznacznikiem siły państwa i narodu jest głębokość szeregów wysyconych żelazemNo, wyobraziłem sobie, i w zasadzie nic sie nie zmienia poza wykluczeniem małego promila z dysputy populistycznej.
Akurat ten najmniejszy procent w dużej czesci odpowiada za zadymy antifa czy kibolstwo. Druga sprawa ze nic madrego nie maja do powiedzenia. Ale problemu by nie było, zrobic jakis plac pod Warszawą niech tam sobie demonstrują, albo niech demonstracje odbywaja sie tylko pod Sejmem i niech tam blokuja p-osłów a nie całe miasto cierpi.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Chcecie sobie dać po ryju? Spoko ale tylko w sejmie. Świetna sprawa.
Do tego wyszkolony cieć co z oddechu wyczuje czy możemy pierdolić farmazony na mównicy czy nie.
"kiedyś to było"
Akurat ten najmniejszy procent w dużej czesci odpowiada za zadymy antifa czy kibolstwo. Druga sprawa ze nic madrego nie maja do powiedzenia. .
Zobacz sobie wywiad czy jakieś dyskusje Bosaka albo Winnickiego. Merytorycznie to potrafią każdego zagiąć przez co nikt ich już prawie nie zaprasza bo po prostu wstyd być zgaszonym jak pet przez młodych narodowsów.
Zobacz sobie wywiad czy jakieś dyskusje Bosaka albo Winnickiego. Merytorycznie to potrafią każdego zagiąć przez co nikt ich już prawie nie zaprasza bo po prostu wstyd być zgaszonym jak pet przez młodych narodowsów.
Nie watpie na świeczniku lewactwa też jest nawet kilku profesorów i też potrafią mądrze gadać. Jednak tu upatruje raczej zagrożenie że wielu "narodowców" pobierało korepetycje w Moskwie. Zwlaszcza jak opuścił ich "człowiek koń". Dziwnym trafem na facebooku pojawiły się zdjęcia z Rosji. Mówią o tym też byli członkowie Młodzierzy Wszechpolskiej.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Paria komunistyczna została z czasem zdelegalizowana, gdyz była uwazana (słusznie) za agenturę ZSRR. Cos jak dzisiaj PO założone za pieniadze niemieckiej CSU/CDU jest reprezentatntem interesów niemiecki.
Zdelegalizowano też ONR, ale raczej z racji ze były to pojeby i zaczeli sie niuchać z innymi socjaliztami, tymi od pana z wasikiem.
A teraz wyobraźmy sobie ze cała antifa, feminqazistki, i reszta lewactwa jest zdelegalizowana razem z ONR-em młodzierzą Wesz-polską.
I z PiS-em, bo to Psy Rosyjskie.
Kiedyś zapytano Rafała Gan-Ganowicza, żołnierza RP na uchodźstwie i najemnika, ilu ludzi w swoim życiu zabił. Odpowiedział że nigdy nie zabił żadnego człowieka, zabijał wyłącznie komunistów. Polecam poniższy materiał bo barwna to postać.
Kurde szczęściarz, też chciałbym rozwalić moździerzami ambasadę radziecką.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów