📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To nie do końca cz.2, bo to powstało tylko dlatego, że Rhett i Link z Good Mythical Morning bardzo polubili filmik "How animals eat their food". Stare jak świat i kto wie czy już nie było. Ale ciężko nie dać piwa za GMM
Masz łeb i chuj? - kombinuj.
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
wulfgarval napisał/a:
Stare jak świat i kto wie czy już nie było. Ale ciężko nie dać piwa za GMM
No wlasnie mi ciezko dac. chopaki maja swoj kanal - dosc popularny, ale sadystyczny to on nie jest. zasadniczo gadaja o jakis pierdolach albo jedza jakies dziwne kombinacje typu ryba z bita smietana.
trza trzymac poziom panowie
To zależy, jak jesz w podobnym stylu to dla Ciebie śmieszne nie będzie
a dzieci w afryce umierają z głodu
ale to beznadziejne
kto to kurwa oglada?
Retsam napisał/a:
ale bym im zniszczyl usta moim wariatem
Do szkoły pedale.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów