Testował bym tam atomówki bez uprzedzenia.
Żeby to wszystko w atmosferę poszło a potem po globie się rozsiało? Już lepiej samolotami zbierać piach z Sahary i zakopać to śmietnisko
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Jak jeszcze Ci się nie rozpuściła papierowa słomka w mordzie, to biegnij czym prędzej zapłacić podatek za emisję CO2
Właśnie po to są te wkurwiające ograniczenia, by śmieci się nie walały po ulicach i ich utylizacja na wysypiskach była szybsza, a jak już jakiś dzban naśmieci, to żeby się to w miarę sprawnie rozłożyło. Ja wiem, że w krajach trzeciego świata palą w piecyku oponami, ale zobaczcie sobie mapy jakości/czystości powietrza nad krajami europejskimi, a właśnie krajami tego trzeciego świata.
Jak was tak bardzo wkurwiają te regulacje, to droga wolna, możecie się wynieść z Polski do Indii albo do innego Bangladeszu i się truć tamtejszym powietrzem i wodą.
Właśnie po to są te wkurwiające ograniczenia, by śmieci się nie walały po ulicach i ich utylizacja na wysypiskach była szybsza, a jak już jakiś dzban naśmieci, to żeby się to w miarę sprawnie rozłożyło. Ja wiem, że w krajach trzeciego świata palą w piecyku oponami, ale zobaczcie sobie mapy jakości/czystości powietrza nad krajami europejskimi, a właśnie krajami tego trzeciego świata.
Jak was tak bardzo wkurwiają te regulacje, to droga wolna, możecie się wynieść z Polski do Indii albo do innego Bangladeszu i się truć tamtejszym powietrzem i wodą.
Ale douczony jestes jak glupi chuj! Znajdz czujniki czystosci powietrza w indiach czy bangladeszu takie jakie mamy w Europie.
Ogrywany jestes w chuj przez unie wlasnie tymi mapami..
Teraz jak widzę centrum handlowe, w którym wszystko jest jak za darmo, to mordą mi się cieszy.
Ale Rudy bedzie nam dalej oczy mydlil zajebistiscia UE bi daje nam kpo... a nowoczesna wyksztalcona mlodziez pojdzie za glosem nowoczesnego zachodu...
Ale douczony jestes jak glupi chuj! Znajdz czujniki czystosci powietrza w indiach czy bangladeszu takie jakie mamy w Europie.
A ty potrafisz czytac ze zrozumieniem? Ja pierdole.
A ty potrafisz czytac ze zrozumieniem? Ja pierdole.
Dokładnie, wiemy jak wygląda infrastruktura i krajobraz w krajach gdzie płacisz podatki oraz takie jak na filmie gdzie jest syf i chujnia. Unijne regulacje są idiotyczne ale nie są zero-jedynkowe, w zdecydowanej większości ma to swój sens.
Ale Rudy bedzie nam dalej oczy mydlil zajebistiscia UE bi daje nam kpo... a nowoczesna wyksztalcona mlodziez pojdzie za glosem nowoczesnego zachodu...
Jesteś pierdolnięty? Masz jak na dłoni filmik z rzeką śmieci. Bez czujnika czystości powietrza stwierdzam, że tam jest syf, śmierdzi i powietrze jest milion razy gorsze.
Nie chcesz by ci narzucano porządek to się tam wynoś i chuj ci w dupę. Już wolę jeździć elektrykiem niż mieć pod domem takie coś.
Dokładnie, wiemy jak wygląda infrastruktura i krajobraz w krajach gdzie płacisz podatki oraz takie jak na filmie gdzie jest syf i chujnia. Unijne regulacje są idiotyczne ale nie są zero-jedynkowe, w zdecydowanej większości ma to swój sens.
No no. Problem jest gdzie indziej. Problem jest taki że w europie normy emisji sa a wiec VW PSA i reszta do Azji przenoszą produkcje bo tam nie ma norm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów