📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co głupio wygląda, a działa nie jest głupie
to wcale tak głupio nie wygląda
Nie można założyć więcej tych desek?
Nawet przy 4-5 poszło by z pewnością płynniej.
Nawet przy 4-5 poszło by z pewnością płynniej.
coś mnie ominęło w internetowym życiu? co ma z tym Podlasie wspólnego?
Kiedyś byłem tam z rodziną na wakacjach to normalnie, dzieciaki biegły za autem, ludzie dziwnie pokazywali palcem, jeden koń się spłoszył, w paru domach zasłaniali zasłony, cisza i spokój każdy uciekał do domu, nawet fajnie tylko zasięgu nie było a jak się pytałem o wifi to jakoś dziwnie patrzyli po sobie ale sympatyczni ludzie, na obiad zupa prosto z kotła i zadbali o romantyzm kolacja przy świecach.
Kiedyś byłem tam z rodziną na wakacjach to normalnie, dzieciaki biegły za autem, ludzie dziwnie pokazywali palcem, jeden koń się spłoszył, w paru domach zasłaniali zasłony, cisza i spokój każdy uciekał do domu, nawet fajnie tylko zasięgu nie było a jak się pytałem o wifi to jakoś dziwnie patrzyli po sobie ale sympatyczni ludzie, na obiad zupa prosto z kotła i zadbali o romantyzm kolacja przy świecach.
Przecież kurierzy jak jadą na Podlasie z dostawą to na granicy województw się przesiadają na konia żeby miejscowych nie straszyć.
dobry patent, bede wiedzial na przyszlosc jak sie wjebiem z kolezkami matizem w las
Zajebisty sposób, tylko bym deskę umocował na godzinę 12 koła i na 6. Taki prosty patent a może w życiu zaoszczędzić sporo godzin babrania w błocie
usztafe napisał/a:
Przecież kurierzy jak jadą na Podlasie z dostawą to na granicy województw się przesiadają na konia żeby miejscowych nie straszyć.
jesteś, kolego, totalnie oderwany od rzeczywistości ... jest zupełnie odwrotnie! kurierzy jadąc z Warszawy na Podlasie przesiadają się z koni na samochody - bo za Prosienicą w kierunku Warszawy autem ciężko przejechać wiesz jak wygląda granica województwa podlaskiego i mazowieckiego i droga S8? Proszę bardzo:
(btw, może za kolejnych 10 lat uda się woj. mazowieckiemu ukończyć wreszcie tąekspresówkę ... podlaskie oddało swój odcinek już 2 lata temu)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów