📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pfffff... HAhahahahahahhahahahaha...
O kurwa no tego to się ni chuja nie spodziewałem... HAHAHAHAHahhahahaha
Ja jebię... to GLC projektował chyba ten sam co pierwszą A klasę hahahahaha...
O kurwa no tego to się ni chuja nie spodziewałem... HAHAHAHAHahhahahaha
Ja jebię... to GLC projektował chyba ten sam co pierwszą A klasę hahahahaha...
Ech Ci Francuzi.
(pod)Ludzie dostali pierdolca na suvy, tylko w 90% to kretyni nie znający podstawowych zasad fizyki. Te auta mają na tyle wysoko położony środek ciężkości, że każdy nagły unik czy to wyskakującego zwierzęcia/dziecka czy próbowania sił w szpanowaniu kończyć się będzie tak... Ludzie nie bądźcie debilami i kupcie sobie wygodne sedany/kombi chyba, że macie takie małe fiutki, że sedan nie jest w stanie go wydłużyć i trzeba kupić suva.
Przynajmniej chujowe auto rozwalił.
@Belweder, najlepsze jest to, że SUVami chcą jeździć też baby, które mają problem z zaparkowaniem roweru. Potem w chuj korek, bo taka istota przez 2h nie jest w stanie ustawić tego syfu na pustym parkingu.
kzf napisał/a:
@Belweder, najlepsze jest to, że SUVami chcą jeździć też baby, które mają problem z zaparkowaniem roweru. Potem w chuj korek, bo taka istota przez 2h nie jest w stanie ustawić tego syfu na pustym parkingu.
O tym już nie wspominałem, bo babie i tak nie wytłumaczysz. Smart to dla niej zbyt wiele na drodze publicznej a co dopiero jakiś suv. Ale może jakiś koleś to weźmie do serca przy wyborze auta
A jak już jesteśmy w temacie bab w nowych samochodach to mnie zawsze rozpierdala widok jak jedzie taka paniusia z telefonem przy uchu -już nie mówię że mandat jakby co murowany, ale walczy z tym telefonem i samochodem, bo ciężko jedną ręką ogarnąć kierownicę, biegi i czasami kierunkowskaz... ale najlepsze jest to że wszystkie nowe samochody mają wbudowanego bluetotha, sterowanie głosowe, zintegrowane z systemem audio, przyciski dedykowane na kierownicy - skonfigurować to trzeba raz - RAZ - a potem pełen automat i gadasz sobie elegancko bez żadnych przeszkód- ale kurwa po co? Nakupione dodatkowych systemów multimedialnych za grubą kasiorę i to wszystko jak krew w piach...
@up, no kurwa święta prawda. Ale to nie tylko baby. Chłopy też tak odpierdalają. Nie wiem kurwa, czy tacy jeszcze nie przestawili się, bo w passacie tego nie było, czy to jest specjalny zabieg, żeby inni widzieli przez szybę, że ma srajfona, szajsunga, czy inne smartgówno najnowszej generacji.
Up
UP,up
UP.up,up
Widze Januszowy bol dupy. Kupuje sie SUV-a np takiego merca GLC-GLE coupe Bo CIE STAC , a swoja droga kupujesz bo inne #rozowepaski tez popierdalaja takimi kolubrynami wiec jak lubisz swojego dzieciaka. dzieci i prywatna cipe to kupujesz tez SUV zeby inny rozowy pasek nie zrobil ci z rodziny mielonych. Proste i logiczne jak budowa cepa. Jak ktos ma stuleje to trzeba zapierdalac do chirurga zeby ogranal a pozniej do roboty a nie z pizdy strzelac ...
Jebane biedaki...
ps. Prosze mi nie pierdolic o gwiazdkach NCAP bo kazdy kto chociaz raz przezyl wypadek wie doskonale ze te sztuczne gwiazdeczki mozna sobie wsadzic kolokwialnie mowiac w dupe. Fizyka to dziwka ale jej nie oszukasz sztuczna gwiazdka. jak pierdolniesz w osobowy samochod takim suvem to z suva wysiadasz a ludzi z osobowki zabiera karetka.... Tak to wyglada w praktyce. Jest tylko jeden warunek, kupujesz NOWE auto bez przygod... ale z kim ja rozmawiam , tutaj 99% ludzi jara sie starym 5 letnim rzechem z smiglem na masce ...
UP,up
UP.up,up
Widze Januszowy bol dupy. Kupuje sie SUV-a np takiego merca GLC-GLE coupe Bo CIE STAC , a swoja droga kupujesz bo inne #rozowepaski tez popierdalaja takimi kolubrynami wiec jak lubisz swojego dzieciaka. dzieci i prywatna cipe to kupujesz tez SUV zeby inny rozowy pasek nie zrobil ci z rodziny mielonych. Proste i logiczne jak budowa cepa. Jak ktos ma stuleje to trzeba zapierdalac do chirurga zeby ogranal a pozniej do roboty a nie z pizdy strzelac ...
Jebane biedaki...
ps. Prosze mi nie pierdolic o gwiazdkach NCAP bo kazdy kto chociaz raz przezyl wypadek wie doskonale ze te sztuczne gwiazdeczki mozna sobie wsadzic kolokwialnie mowiac w dupe. Fizyka to dziwka ale jej nie oszukasz sztuczna gwiazdka. jak pierdolniesz w osobowy samochod takim suvem to z suva wysiadasz a ludzi z osobowki zabiera karetka.... Tak to wyglada w praktyce. Jest tylko jeden warunek, kupujesz NOWE auto bez przygod... ale z kim ja rozmawiam , tutaj 99% ludzi jara sie starym 5 letnim rzechem z smiglem na masce ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów