Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale ze kto kogo? bo widze jakiegos chuja co zajezdza motorom droge
@up ja podobnie
Podstawy Angielskiego powinny pomóc w tym byście nie robili z siebie debili.
ps.
Zróbcie test wśród swoich znajomych. Mianowicie powiedzcie, że ostatnio usłyszeliście świetny kawał po angielsku i go opowiedzcie. Oczywiście zamiast kawału będzie to mega suchar ala bonguś a i tak połowa będzie zrywała boki...
Podstawy angielskiego powinny pomóc zrozumieć, że ten koleś raczej przypadkowo im zajechał drogę bo ich jeszcze przeprasza za to i się pyta czy wszystko ok. Nie widzę nic co by wskazywało, że zrobił to specjalnie.
ps.
Zróbcie test wśród swoich znajomych. Mianowicie powiedzcie, że ostatnio usłyszeliście świetny kawał po angielsku i go opowiedzcie. Oczywiście zamiast kawału będzie to mega suchar ala bonguś a i tak połowa będzie zrywała boki...
ojej czuję że będziesz hejtowany przez obrońców praw BONGMANA hehe
Nie wiem czy zauważyliście ale koleś zjechał na trawnik i go zarzuciło przez co skręcił z lewo.
ty tak na serio ?
Niby się da, ale jak gościa nie zjebiesz albo mu nie przypierdolisz to się nie nauczy. Taka prawda
i napisał to ktoś kto ma opis: "Zamiast się przypierdalać jak idiota, podaj kontrargument."
Polaczek...
Podstawy Angielskiego powinny pomóc w tym byście nie robili z siebie debili.
Mi Polski starczy... na poczatku gosciu mowi 'ochujałeś?' - dlaej nie rozumiem...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów