Szkoda, że mózgu sobie nie zoperowała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Szkoda, że mózgu sobie nie zoperowała
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za obleśne kurestwo.. ja pierdolę.
@up dlatego wrzuciłem to na sadola
reniferu.pl/2011/08/12/alexandra-kissie-nilsson-najbardziej-znana-szwe... a tutaj źródło do reszty fotek tego czegoś
Ale cycki fajne, sztuczne ale fajne.
Przecież to sa jakieś jebane kaleki !! Konkurs na miss oświęcimia czy innej treblinki do kurwy ?
A najgorsze jest że same pewnie myślą jakie nie są zajebiste... co za syf !!
A najgorsze jest że same pewnie myślą jakie nie są zajebiste... co za syf !!
Najgorsze jest kurwa to, że znajdują się tacy którzy by za tym latali z jęzorem, a one dla takich to robią.
Z tego samego powodu mamy kurwa emo, mamy jebane tępe tapeciary i inne pokemony.
Z tego samego powodu mamy kurwa emo, mamy jebane tępe tapeciary i inne pokemony.
to w prawym dolnym rogu wygląda jak lalka z tworzywa sztucznego
Najgorsze jest to że każda musi mieć sztuczne piersi żeby wgl były widoczne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów