18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Jak kot i pies
InnyName • 2018-12-21, 15:33
Bezinteresowna pomoc

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
ponuryklecha78 2018-12-21, 16:19 8
nagrywający to sadol z wyróżnieniem
Zgłoś
Tur 2018-12-21, 16:48 30
Przecież oni tego nie zrobili bezinteresownie obiad sobie wyławiali tam kolega owczarek już poleciał kotka przyszykować

Jak masz pecha to masz pecha i kłopotów kupę, złamiesz sobie kiedyś palca podcierając dupę.
Zgłoś
brylant1412 2018-12-21, 20:13 16
koty to chuje wiem bo mam kota 10 lat i codziennie się modle żeby zdechł a łajza czuje się dobrze

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
bocianoff 2018-12-21, 20:18 3
pies > ta kurwa kot
Zgłoś
szreq69 2018-12-21, 22:29 5
miałem parę kotów i zawsze były chujami. Psiaki zawsze były ,tymi zwierzakami które wszystko by zrobiły ,dla człowieka lub dla innych zwierzaków.Psia miłość jest bezgraniczna..nawet jeśli mu szkodzi
Zgłoś
fdM 2018-12-21, 23:38 5
Koty po prostu znają się na ludziach, dla niektórych faktycznie są chujami i ich olewają. Moje koty jak gdzieś wychodzę to idą przy nodze i ciężko się od nich odczepić (i nie chodzi o jedzenie). To są mega wierne zwierzęta ale trzeba umieć się z nimi obchodzić.
Ja w sumie mogę narzekać na sytuację odwrotną - dla mnie psy są chujami chcą gryźć po kostkach.
Zgłoś
bocianoff 2018-12-22, 2:24 2
@up

gay alert
Zgłoś
Gambi 2018-12-22, 4:50 1
Koty myślą o sobie, ale są fajne i jak są przyjacielskie to takie są. Pies nigdy nie jest przyjacielem. Dba o żywiciela. Jak stracisz siły a on będzie głodny to Cię wpierdoli. Kot się podkarmi myszami, robakami itp i coś Ci przyniesie. Pies jak znajdzie nowego żywiciela to już nie jesteście kumplami.
Zgłoś
gr3go 2018-12-22, 5:10
koty to kurwy są i basta...
Zgłoś
lolczyslaf 2018-12-22, 10:01
Kolejny przykład wyższości psa nad kotem.
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2018-12-22, 12:11
Widać jak na kota przystało. Pies mu pomógł i od razu spierdolił,

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
freddy.krueger 2018-12-22, 14:29
Tur napisał/a:

Przecież oni tego nie zrobili bezinteresownie obiad sobie wyławiali tam kolega owczarek już poleciał kotka przyszykować

Mój pies zagryzł około 4-5 kotów 1 kunę ze 30 szczurów i z 10 wróbli i żadnego nie zjadł .... podejrzewam że i te psy by kota nie wszamały na obiad...

Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Zgłoś
Fifka 2018-12-22, 22:31
@up greenpeace Cię dojedzie.
Zgłoś
black_fucker 2018-12-22, 23:04
Sieraciuch skurwysynski
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów