📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nagrywający to sadol z wyróżnieniem
Przecież oni tego nie zrobili bezinteresownie obiad sobie wyławiali tam kolega owczarek już poleciał kotka przyszykować
koty to chuje wiem bo mam kota 10 lat i codziennie się modle żeby zdechł a łajza czuje się dobrze
miałem parę kotów i zawsze były chujami. Psiaki zawsze były ,tymi zwierzakami które wszystko by zrobiły ,dla człowieka lub dla innych zwierzaków.Psia miłość jest bezgraniczna..nawet jeśli mu szkodzi
Koty po prostu znają się na ludziach, dla niektórych faktycznie są chujami i ich olewają. Moje koty jak gdzieś wychodzę to idą przy nodze i ciężko się od nich odczepić (i nie chodzi o jedzenie). To są mega wierne zwierzęta ale trzeba umieć się z nimi obchodzić.
Ja w sumie mogę narzekać na sytuację odwrotną - dla mnie psy są chujami chcą gryźć po kostkach.
Ja w sumie mogę narzekać na sytuację odwrotną - dla mnie psy są chujami chcą gryźć po kostkach.
Koty myślą o sobie, ale są fajne i jak są przyjacielskie to takie są. Pies nigdy nie jest przyjacielem. Dba o żywiciela. Jak stracisz siły a on będzie głodny to Cię wpierdoli. Kot się podkarmi myszami, robakami itp i coś Ci przyniesie. Pies jak znajdzie nowego żywiciela to już nie jesteście kumplami.
Kolejny przykład wyższości psa nad kotem.
Widać jak na kota przystało. Pies mu pomógł i od razu spierdolił,
Tur napisał/a:
Przecież oni tego nie zrobili bezinteresownie obiad sobie wyławiali tam kolega owczarek już poleciał kotka przyszykować
Mój pies zagryzł około 4-5 kotów 1 kunę ze 30 szczurów i z 10 wróbli i żadnego nie zjadł .... podejrzewam że i te psy by kota nie wszamały na obiad...
Sieraciuch skurwysynski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów