Jak w temacie, filmik przedstawia proces przerabiania krążka hokejowego w naleśnika, polecam cały kanał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten zaciesz przy rozgniataniu plasteliny. Jak niektórym niewiele w życiu potrzeba do szczęścia...
widzę inne zastosowanie tej prasy, zamiast krążka pała pedofila.
lepszą podnietę uzyskacie jak zobaczycie jego kanał i film gdzie zgniata lalkę barbie:)
Małżeństwo ma zajawkę. Kupili prasę hydrauliczną i zacieszają.
jakbym napiął mięśnie brzucha i tam wsadził nie dałoby rady
ziomeczki w gimnazjum mnie tam kopali napierdalali i za chuja nie mogli spenetrować moich mięśni
mięśnie ludzkie może i są miękkie ale są mocniejsze od metalu bo potrafią się niewyobrażalnie skurczyć i są elastyczne, to coś mocniejszego niż metal, to jest niesamowitość natury
ziomeczki w gimnazjum mnie tam kopali napierdalali i za chuja nie mogli spenetrować moich mięśni
mięśnie ludzkie może i są miękkie ale są mocniejsze od metalu bo potrafią się niewyobrażalnie skurczyć i są elastyczne, to coś mocniejszego niż metal, to jest niesamowitość natury
ciekawe ile ta prasa ma nacisku, strzelam że około 40 ton.. może ktoś wie ?
szklanka napisał/a:
ciekawe ile ta prasa ma nacisku, strzelam że około 40 ton.. może ktoś wie ?
To starszy typ prasy więc ma ok. 70 ton nacisku zakładając oczywiście, że właściciel nie podjął się żadnych modyfikacji. Włącznik zgodny ze standardem IP65 może nam podpowiedzieć, że prasa ta pochodzi z okolic lat '90 więc nacisk taki do "małych" pras był właściwie normą.
Jeżeli jednak właściciel podjął się "tuningu" to mógł osiągnąć ponad 100 ton nacisku.
A po tytule i stronie na której jesteśmy spodziewałem się niskiego murzyna i walca drogowego.
Piosnka na początku Ethen Meixsell- Thor's Hammer
Chyba się kurwa nie zgodzę. Mam krążek do hokeja na lodzie, i on jest ciężki, twardy jak kamień, a nie jakaś guma z powietrzem w środku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów