📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
niezbyt to sadystyczne.. facet sobie radzi jak moze
Adam_WKLADAM napisał/a:
niezbyt to sadystyczne.. facet sobie radzi jak moze
Dzieci Gangesu potrafią zaskoczyć. W przyszłość może będzie spotkanie tego typa z traktorem albo lokomotywą.
nie znam sie nie bylem hindusem ale czy nie lepiej zrobic jakas petle i by pedal naciskal i podciagal? przynajmniej kierownice by trzymal dwom rekami
Pierwszy hindus do którego mam szacunek. Nie poddaje się...
Sąsiad bez nogi miał założoną przeciwwagę na za przeproszeniem pedale.
Dzisiaj napisał/a:
nie znam sie nie bylem hindusem ale czy nie lepiej zrobic jakas petle i by pedal naciskal i podciagal? przynajmniej kierownice by trzymal dwom rekami
Yyyyy... Ale że co? Może zanim weźmiesz się za usprawnienia zdobyczy cywilizacji trzeciego świata, spraw żeby dokumentacje techniczne projektów były spójne gramatycznie, bo póki co, cały ten koncept brzmi jak z translatora. Niby coś wiadomo, ale nie wyjaśnia nic.
A... to taki hinduski ORBITREK
Dzisiaj napisał/a:
Po czwartym przeczytaniu rozkodowałem. Odpowiedź brzmi tak jest wygodniej bo gdy jedzie wolno i go machnie to może szybko podeprzeć się nogą lub kijkiem, poza tym gdy schodzi z tego roweru kijek mu się pewnie przydaje do kicania więc i tak musiałby go gdzieś przypinać a i świętą krowę pogonić czym jest podczas jazdy.
U mnie w mieście jest gościu, który ma sztuczną nogę i ma taki pasek na lewym pedale i se pedałuje jedną nogą ale gindusi muszą wszystko skomplikować, także się noe dziwię.. Z tym patykiem to pewnie śpi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów