Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Spina poślada To lubię. hehe. Lubisz to !
A tak na poważnie, to aż tak bardzo Ci te piegi na cycach przeszkadzają?
Może wykorzystaj przybory które już zgromadziłeś do zrobienia kapo. Markera wsadź pomiędzy cyce, zaciśnij a sznurówkę zawiąż na wentylach, tak żeby zostało po 15cm. A teraz z tych piętnastocentymertowych kawałków zrób kokardki Na święta będziesz jak znalazł.
Prośba żebyś już nie sapał bo się spocisz grubasku
Po prostu
Haha to żeś się kurwa popisał Krzysiu, wiesz ja tam nie mam takich pedalskich pociągów jak ty i nie podnieca mnie taki fetysz. Skoro to preferujesz na swoich pedalskich kolegach to droga wolna tylko wiesz nie opowiadaj nikomu z sąsiedztwa bo jeszcze ci dopierdolą za pedalstwo...
Tak ci i inne napisałem z małej bo nie mam szacunku do ciebie
Uzasadnij.
Haha to żeś się kurwa popisał Krzysiu, wiesz ja tam nie mam takich pedalskich pociągów jak ty i nie podnieca mnie taki fetysz. Skoro to preferujesz na swoich pedalskich kolegach to droga wolna tylko wiesz nie opowiadaj nikomu z sąsiedztwa bo jeszcze ci dopierdolą za pedalstwo...
Tak ci i inne napisałem z małej bo nie mam szacunku do ciebie
No no. Pojechałeś!.
Wspaniała argumentacja.
Znasz mnie? NIE.
Gdzie i jak wywnioskowałeś że jestem pedałem? -Z tego że zaproponowałem Ci sado-zabawę z przyborami z Twojego piórnika?
Aż tak, nie spodobał Cię się pomysł?
Było pomyśleć i np. zamienić MARKERA np. OGÓRKA lub BUTELKĘ po PICCOLO.
Idź lepiej wykonać to kapo z filmiku i napierdalać TRUE METAL!
Dalsza "rozmowa" z Tobą nie jest warta zachodu. I nie próbuj dalszych swoich PROWOKACJI niskich lotów.
Nara.
*Wszystkie "ci" i inne napisałem SPECJALNIE z dużej litery z szacunku do j. polskiego.*
ps. Ładne kółko adoracji sobie stworzyliście.
W kupie raźniej się opluwa.
Lubicie łatwe piwka?.
Pytanie retoryczne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów