📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Genialne. Z gumką recepturką jest szybciej...
Kapodaster w metalu. A to ci ciekawe. To chyba jakiś pedał metal. Pitu pitu a nie metal. WYPIERDALAĆ z takimi poradami. Nie jeden zuch wyskrobał by lepszy kapodaster z nie jednego patyka albo marchewki.
"Wydałeś kasę na jabola więc nici z kapodastera? Nic bardziej mylnego!"
SzronMieszkamWLodowce napisał/a:
Kapodaster w metalu. A to ci ciekawe. To chyba jakiś pedał metal. Pitu pitu a nie metal. WYPIERDALAĆ z takimi poradami. Nie jeden zuch wyskrobał by lepszy kapodaster z nie jednego patyka albo marchewki.
Fak myslalem ze wciskam cytuj a dałem ci przez przypadek piwo
które Ci sie nie należy.
Powiem Ci tak w dupie byłeś gówno widziałeś i gitary w łapie nie trzymałeś.
Oczywiście większość z kapo się gra utworów na gitarę klasyczną niż na metal ale i na utworach stricte metalowych ów kapodaster nie raz widziałem
Gnoyek1990 napisał/a:
Fak myslalem ze wciskam cytuj a dałem ci przez przypadek piwo
które Ci sie nie należy.
Powiem Ci tak w dupie byłeś gówno widziałeś i gitary w łapie nie trzymałeś.
Oczywiście większość z kapo się gra utworów na gitarę klasyczną niż na metal ale i na utworach stricte metalowych ów kapodaster nie raz widziałem
Zacznę od GŁOŚNEGO : HAHAHAHAHAHAHAAHA!
Najebałeś się nie pisz, bo możesz robić z siebie większego śmiecia niż możesz być, oceniając osobę której nie znasz.
Gitkę w łapkach pierwszy raz miałem jakieś 23 lat temu. I to nie był tylko ostatni raz... JA Ci się "koleżanko" wydłubywać z mojej puszki się nie zamierzam.
I powiem Ci tyle. Że ja w dupie nie byłem [bo nigdy nie było to moim celem,marzeniem, nie będę tu Cię już więcej pod tym kątem CWELIŁ bo już sam to zrobiłeś.].
Wybacz ale nie zamierzam tłumaczyć się jakiemuś urażonemu "romanowi" ile wiem i jak się powinno grać "metalowe riffy".
A piwko postawiłeś PODPROGOWO! Po prostu sam wiedziałeś że Ci "do pierdole" piegów na cyce.
hahah dopierdolić to możesz koledze kutasa do dupy palancie to po pierwsze a po drugie i tak nie zjedziesz mnie swoją mądrą gadką debilu... hf chujowych świąt
mówcie co chcecie za KSU piwo leci
Sam używam na basie często kapo, normalnie stroje do A, a pare kawąłków gram w B, więc jest o wiele szybciej
hahah kuzwa wczoraj szukalem kapo i nie znalazlem
Nie rozumiem, ile to wydać 15, 20 pieniądzów na Capodastera z muzycznego .
u nas najtańsze kapo 30zł
Landryn! Lepkie twe ciało! Landryn! Słodki twój zapach! Oto historia o tym jak Jolka przegrała zakład.
Gnoyek1990 napisał/a:
hahah dopierdolić to możesz koledze kutasa do dupy palancie to po pierwsze a po drugie i tak nie zjedziesz mnie swoją mądrą gadką debilu... hf chujowych świąt
Spina poślada To lubię. hehe. Lubisz to !
A tak na poważnie, to aż tak bardzo Ci te piegi na cycach przeszkadzają?
Może wykorzystaj przybory które już zgromadziłeś do zrobienia kapo. Markera wsadź pomiędzy cyce, zaciśnij a sznurówkę zawiąż na wentylach, tak żeby zostało po 15cm. A teraz z tych piętnastocentymertowych kawałków zrób kokardki Na święta będziesz jak znalazł.
Prośba żebyś już nie sapał bo się spocisz grubasku
Po prostu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów