📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:21

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AlKubal napisał/a:
Ale przeżył? Jest więcej info?
On tak, żona i trójka dzieci miały więcej szczęścia i nie muszą już jeść ryżu

A mówili że chińskie auta są niebezpieczne, a tu się okazuje że nawet betoniarka nie załatwiła kierowcy.
Zawsze ja k stoję w korku i widzę taką betoniarkę to nie podjeżdżam- sadol trochę banię mi zrył.
turor napisał/a:
On tak, żona i trójka dzieci miały więcej szczęścia i nie muszą już jeść ryżu
Szczerze w tym wypadku nie wiem czy nie lepiej dla niego żeby też padł, choć z drugiej strony chinole to raczej z wielkich uczuć nie słyną, wstanie otrzepie się i znajdzie inną zmywareczke

Ta rączka to jedyne proste co mu zostało...
Gdzie jakies info??Zdjecia?

Kucnoł bym na nawet klęknoł przy gościu co kiwa łapką i głośno bym mu powiedział " pomugł bym Ci ale ostatnio 1x z sądu za ratowanie życia dostałem 700zł kary a drugi raz dostałem pismo" Brak danych aby pełnił taką funkcję" więc sory ale mam wyjebane. I poszedł bym na frytki albo obok upiekł bym sobie w ognisku sobie żarcie.
Skoda u skośnych?? 😳
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów