Nie znalazłem tego po tagach.
Nie znalazłem tego po tagach.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy moderacja mogla by zaczac banowac ciemniakow z nopu , radyjka etc ? Wiem , ze ich tu cala masa siedzi . Ten portal jest niezgodny z waszymi wartosciami . Zaluzcie sobie wlasnego sadisticka , np. troglodyta.pl ?
Ty za to masz już swoje gaylife więc żegnam pizdeczko. Mam nadzieję, że wrócisz na ten portal tylko jako bohater filmu na harda.
@up
Co to za utwór, pierwszy raz go słyszę. Aż dziw bierze, że ludzie nie wykorzystują go częściej w filmikach.
Lux Aeterna, Clint Mansell. Soundtrack z "Requiem for a dream".
Ja myślę że to był sarkazm.
Nie chcę nikogo obrażać, ale najwyraźniej jesteście debilami. Skoro nie możecie zrozumieć, że to jest strona robiona dla śmiechu, co muszę wałkować w każdym poście...
Czy moderacja mogla by zaczac banowac ciemniakow z nopu , radyjka etc ?
A mogłaby też banować resztę trolli, którzy dodają niedorobione filmiki i komenty na sadola żeby pokazać swoje poje**ne i nieśmieszne poglądy polityczne?
No chyba że po szpanie (na sadolu) na jedzenie i gwałcenie martwych płodów, przyszła moda na zabawę w szpan, że jestem pojebanym naziolem? Albo komuchem? W sumie to może nawet zwrócę wam honor, bo to może być zajebiste - to od dzisiaj zamawiam sobie, że popieram rząd USA!!! To też jest jak wasze "poglondy" - Mhroczne, chore, pojebane i ZUe! Nareszcie was zrozumiałem, moi wy sadystyczni bracia
(albo stąd spierdalam bo zwariuję przez was, kretyni)
Aleś ty mądry człowiek, normalnie aż tryskasz inteligencją.
W przeciwieństwie do ciebie, tak
Piwo za trollowanie o muzyce, kocham was
Nie chcę nikogo obrażać, ale najwyraźniej jesteście debilami. Skoro nie możecie zrozumieć, że to jest strona robiona dla śmiechu, co muszę wałkować w każdym poście...
A mogłaby też banować resztę trolli, którzy dodają niedorobione filmiki i komenty na sadola żeby pokazać swoje poje**ne i nieśmieszne poglądy polityczne?
No chyba że po szpanie (na sadolu) na jedzenie i gwałcenie martwych płodów, przyszła moda na zabawę w szpan, że jestem pojebanym naziolem? Albo komuchem? W sumie to może nawet zwrócę wam honor, bo to może być zajebiste - to od dzisiaj zamawiam sobie, że popieram rząd USA!!! To też jest jak wasze "poglondy" - Mhroczne, chore, pojebane i ZUe! Nareszcie was zrozumiałem, moi wy sadystyczni bracia
(albo stąd spierdalam bo zwariuję przez was, kretyni)
W przeciwieństwie do ciebie, tak
Niezłe wypociny
Jeśli cię takie tematy nie interesują to po prostu nie wchodź i nie komentuj jak burak cukrowy.
Jebać narodowców!
Chcę więcej pieniążków, pizdy na kutasie, dobrej bani i relaksik.
Pozdrawiam.
Ja myślę że to był sarkazm.
Nie wiem. mozliwe, ja go nie zauważyłem, gościu się pyta to po prostu odpowiedziałem, nie wszyscy muszą wszystko znać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów