Nie znalazłem tego po tagach.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."Czy moderacja mogla by zaczac banowac ciemniakow z nopu , radyjka etc ? Wiem , ze ich tu cala masa siedzi . Ten portal jest niezgodny z waszymi wartosciami . Zaluzcie sobie wlasnego sadisticka , np. troglodyta.pl ?
@up
Co to za utwór, pierwszy raz go słyszę. Aż dziw bierze, że ludzie nie wykorzystują go częściej w filmikach.
Lux Aeterna, Clint Mansell. Soundtrack z "Requiem for a dream".
Czy moderacja mogla by zaczac banowac ciemniakow z nopu , radyjka etc ?
Aleś ty mądry człowiek, normalnie aż tryskasz inteligencją.
Piwo za trollowanie o muzyce, kocham was
Nie chcę nikogo obrażać, ale najwyraźniej jesteście debilami. Skoro nie możecie zrozumieć, że to jest strona robiona dla śmiechu, co muszę wałkować w każdym poście...
A mogłaby też banować resztę trolli, którzy dodają niedorobione filmiki i komenty na sadola żeby pokazać swoje poje**ne i nieśmieszne poglądy polityczne?
No chyba że po szpanie (na sadolu) na jedzenie i gwałcenie martwych płodów, przyszła moda na zabawę w szpan, że jestem pojebanym naziolem? Albo komuchem? W sumie to może nawet zwrócę wam honor, bo to może być zajebiste - to od dzisiaj zamawiam sobie, że popieram rząd USA!!! To też jest jak wasze "poglondy" - Mhroczne, chore, pojebane i ZUe! Nareszcie was zrozumiałem, moi wy sadystyczni bracia
(albo stąd spierdalam bo zwariuję przez was, kretyni)
W przeciwieństwie do ciebie, tak