18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Jak lewactwo prowokuje?
mjolnir • 2012-05-30, 19:02
Wydarzenia z 11.11.11

Nie znalazłem tego po tagach.

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
Cyrk 2012-05-30, 22:47 11
Jaką to trzeba być kurwą, żeby za pieniądze własny naród kłócić i dzielić...
Zgłoś
VideCulFide 2012-05-30, 22:48 13
amatorka_protein napisał/a:

Czy moderacja mogla by zaczac banowac ciemniakow z nopu , radyjka etc ? Wiem , ze ich tu cala masa siedzi . Ten portal jest niezgodny z waszymi wartosciami . Zaluzcie sobie wlasnego sadisticka , np. troglodyta.pl ?

Ty za to masz już swoje gaylife więc żegnam pizdeczko. Mam nadzieję, że wrócisz na ten portal tylko jako bohater filmu na harda.
Zgłoś
o................i 2012-05-31, 0:00 1
c24rny napisał/a:

Dawno nie słyszałem tego kawałka..

Dopiero Ci internet podłączyli ?
Zgłoś
E................t 2012-05-31, 0:10 2
jebac nazioli
jebac rasioli
jebac nacjonalistow
Zgłoś
Coliber 2012-05-31, 0:30 3
kudlaty1125 napisał/a:

@up
Co to za utwór, pierwszy raz go słyszę. Aż dziw bierze, że ludzie nie wykorzystują go częściej w filmikach.

-ogi- napisał/a:

Lux Aeterna, Clint Mansell. Soundtrack z "Requiem for a dream".

Ja myślę że to był sarkazm.
Zgłoś
oldwin 2012-05-31, 0:33
ja rozumiem że to fotograf to ten lewak co prowokuje? bo ten co uderzył i ci co szli wraz z nim to kibole Legi.. wynika z tego ze tytuł filmiku czysto z dupy wzięty i powinien brzmieć "jak skrajna prawica prowokuje".. a nie przepraszam to nie prawica.. PiS nawet nie stało obok prawdziwej prawicy.. tym bardziej matołki kibole..
Zgłoś
gebels82 2012-05-31, 0:55 1
Ale pierdolenie... Kurwa to dalej sadol czy portal dla ociemniałej masy niedouczonych baranów bez żadnego własnego zdania? Na chuj to tutaj się pytam? I kogo to obchodzi? Ja np. chcę żyć w tym kraju tzn Pić, pierdolić nie żałować a nie takimi pierdołami się zajmować
Zgłoś
jackalski 2012-05-31, 1:06 4

Ot tak mi się skojarzyło...
Zgłoś
d................6 2012-05-31, 1:24 1
Ooo! Nareszcie daliście filmik i komentarze o pojebanych poglądach politycznych?

Zgłoś
P................y 2012-05-31, 7:44
Szczerze mówiąc to fajnie, że ktoś pokazuje innym, że takie sprawy sie dzieją u nas w Polsce, ale tak naprawde mam na to wyjebane bo syf jest był i będzie..
Zgłoś
d................6 2012-05-31, 12:29
Piwo za trollowanie o muzyce, kocham was
Nie chcę nikogo obrażać, ale najwyraźniej jesteście debilami. Skoro nie możecie zrozumieć, że to jest strona robiona dla śmiechu, co muszę wałkować w każdym poście...
amatorka_protein napisał/a:

Czy moderacja mogla by zaczac banowac ciemniakow z nopu , radyjka etc ?

A mogłaby też banować resztę trolli, którzy dodają niedorobione filmiki i komenty na sadola żeby pokazać swoje poje**ne i nieśmieszne poglądy polityczne?
No chyba że po szpanie (na sadolu) na jedzenie i gwałcenie martwych płodów, przyszła moda na zabawę w szpan, że jestem pojebanym naziolem? Albo komuchem? W sumie to może nawet zwrócę wam honor, bo to może być zajebiste - to od dzisiaj zamawiam sobie, że popieram rząd USA!!! To też jest jak wasze "poglondy" - Mhroczne, chore, pojebane i ZUe! Nareszcie was zrozumiałem, moi wy sadystyczni bracia
(albo stąd spierdalam bo zwariuję przez was, kretyni)
-ogi- napisał/a:

Aleś ty mądry człowiek, normalnie aż tryskasz inteligencją.

W przeciwieństwie do ciebie, tak
Zgłoś
mjolnir 2012-05-31, 15:03 1
dyabeu696 napisał/a:

Piwo za trollowanie o muzyce, kocham was
Nie chcę nikogo obrażać, ale najwyraźniej jesteście debilami. Skoro nie możecie zrozumieć, że to jest strona robiona dla śmiechu, co muszę wałkować w każdym poście...

A mogłaby też banować resztę trolli, którzy dodają niedorobione filmiki i komenty na sadola żeby pokazać swoje poje**ne i nieśmieszne poglądy polityczne?
No chyba że po szpanie (na sadolu) na jedzenie i gwałcenie martwych płodów, przyszła moda na zabawę w szpan, że jestem pojebanym naziolem? Albo komuchem? W sumie to może nawet zwrócę wam honor, bo to może być zajebiste - to od dzisiaj zamawiam sobie, że popieram rząd USA!!! To też jest jak wasze "poglondy" - Mhroczne, chore, pojebane i ZUe! Nareszcie was zrozumiałem, moi wy sadystyczni bracia
(albo stąd spierdalam bo zwariuję przez was, kretyni)

W przeciwieństwie do ciebie, tak

Niezłe wypociny
Jeśli cię takie tematy nie interesują to po prostu nie wchodź i nie komentuj jak burak cukrowy.

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
g................k 2012-05-31, 16:43 1
Jebać lewaków!
Jebać narodowców!

Chcę więcej pieniążków, pizdy na kutasie, dobrej bani i relaksik.

Pozdrawiam.
Zgłoś
-ogi- 2012-05-31, 16:48
Coliber napisał/a:

Nie wiem. mozliwe, ja go nie zauważyłem, gościu się pyta to po prostu odpowiedziałem, nie wszyscy muszą wszystko znać.

"Świnie noszą koronę, orzeł w gównie tonie,
a czerwono białe płótno porwał wiatr."
Zgłoś
Coliber 2012-05-31, 17:05
-ogi- napisał/a:

Coliber napisał/a:

Nie wiem. mozliwe, ja go nie zauważyłem, gościu się pyta to po prostu odpowiedziałem, nie wszyscy muszą wszystko znać.

To też był sarkazm.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów