Nie znalazłem tego po tagach.
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz______________
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.______________
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."@up
Co to za utwór, pierwszy raz go słyszę. Aż dziw bierze, że ludzie nie wykorzystują go częściej w filmikach.
"Świnie noszą koronę, orzeł w gównie tonie,Naprawdę to po uderzeniu porwali go kosmici, żeby zmienić mu kurtkę, a potem kazali spalić akta Bolka, które zostały jeszcze z pięknych czasów PRL'u, bo owy Bolek był agentem przedstawicieli planety Chu-32j i zbierał informację o ludzkości. Co zaowocowało przemianą komunizmu w eurosocjalizm, zdrożeniem benzyny, zczerstwieniem chleba, upadkiem kulturalnym i obyczajowym, a co najgorsze, pogorszeniem się jakości jonosfery, która owocuje chujową pogodą i smrodem z nieba, że o ja pierdole wytrzymać się nie da.
Po za tym chciałem zgłosić, że diploidalność macierzy dwubiegunowych nie zgadza się z czterorzędową mielęgownicą zytooploidalną co w efekcie doprowadzi do totalnego kurestwa i bezprawia.
Dziękuje za uwagę.