Nie znalazłem tego po tagach.
Nie znalazłem tego po tagach.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ta kurtka, napastnik nie miał pomarańczowych ściągaczy tylko najpewniej smycz.
Teorie spiskowe... Zajebał to zajebał, na chuj drążyć temat.
Co to za utwór, pierwszy raz go słyszę. Aż dziw bierze, że ludzie nie wykorzystują go częściej w filmikach.
@up
Co to za utwór, pierwszy raz go słyszę. Aż dziw bierze, że ludzie nie wykorzystują go częściej w filmikach.
Lux Aeterna, Clint Mansell. Soundtrack z "Requiem for a dream".
Po za tym chciałem zgłosić, że diploidalność macierzy dwubiegunowych nie zgadza się z czterorzędową mielęgownicą zytooploidalną co w efekcie doprowadzi do totalnego kurestwa i bezprawia.
Dziękuje za uwagę.
Naprawdę to po uderzeniu porwali go kosmici, żeby zmienić mu kurtkę, a potem kazali spalić akta Bolka, które zostały jeszcze z pięknych czasów PRL'u, bo owy Bolek był agentem przedstawicieli planety Chu-32j i zbierał informację o ludzkości. Co zaowocowało przemianą komunizmu w eurosocjalizm, zdrożeniem benzyny, zczerstwieniem chleba, upadkiem kulturalnym i obyczajowym, a co najgorsze, pogorszeniem się jakości jonosfery, która owocuje chujową pogodą i smrodem z nieba, że o ja pierdole wytrzymać się nie da.
Po za tym chciałem zgłosić, że diploidalność macierzy dwubiegunowych nie zgadza się z czterorzędową mielęgownicą zytooploidalną co w efekcie doprowadzi do totalnego kurestwa i bezprawia.
Dziękuje za uwagę.
Aleś ty mądry człowiek, normalnie aż tryskasz inteligencją.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów