Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spoko, pierw docinka co do orientacji, a później elokwentne stwierdzenie "za dzieciaka piwsko".
@up - wypierdalać gorole. Ciekawe jakbyście kwiczeli jak by wam tak bez śląskiego węgla zimę przyszło spędzić. Bez prądu oczywiście Warszawka jebana
Haha znowu ten węgiel ...
Wiesz pacanie że nie samym węglem człowiek żyje?!
Ciekawe co byś wpierdalał na "łobiod" gdyby nie rolnictwo z innych regionów Polski. Rybki też byś chuju na oczy nie zobaczył.
Tak wiem wpierdalał byś węgiel...
Ale czego wymagać od hanysa który pizdę ma węglem zarośniętą.
Tak się kurwa jarasz tymi kopalniami a co druga to nierentowna albo sprzedana Czechom! Idź w chuj hanyska mordo!
Jak mnie te hanysy wkurwiają...
Taki ten wasz węgiel ważny a co druga kopalnia nierentowna i trzeba pieniądze w nią pompować bo to segment 'strategiczny'.
tak nas nie lubicie a lizecie dupska ze ja pierdole. internetowe koxy...
ile to razy kurwa bylem w tej waszej "polsce" i co ? ani jeden do mnie nie podszedl zeby cos glupiego powiedziec.
a tu co chwile jakis gorol z placzem biega bo dostal w pysk i tylko ze swojej winy. bo glupio wyzywal.
tak samo jak jakis jebany niemiec przyjedzie i sie chwali zaraz go prostujemy. <- tak wiem wasze pedalskie mozgi juz tylko o jednym mysla... powodzenia w zyciu seksualnym.
GOROLE RAUS!
eh... martwi mnie glupota goroli. no i jeszcze jeden ciul porownuje nas do kaszubow to juz jest fest debil.
tak nas nie lubicie a lizecie dupska ze ja pierdole. internetowe koxy...
ile to razy kurwa bylem w tej waszej "polsce" i co ? ani jeden do mnie nie podszedl zeby cos glupiego powiedziec.
a tu co chwile jakis gorol z placzem biega bo dostal w pysk i tylko ze swojej winy. bo glupio wyzywal.
tak samo jak jakis jebany niemiec przyjedzie i sie chwali zaraz go prostujemy. <- tak wiem wasze pedalskie mozgi juz tylko o jednym mysla... powodzenia w zyciu seksualnym.
GOROLE RAUS!
A mnie martwi twoja głupota.
Przyjedź hanysie to pogadamy.
I nie "gorole raus" bo nas jest więcej.
I ciekawe kto wam dupsko liże? Hahaha dobre! Dobre!
@snoq za pieniadze w postaci dotacji do nierentownych kopalń, odpraw dla górników, 'zagrabionych' przez składy węgla, moglibyśmy zakupić w cholerę taniego czeskiego węgla i mieć wywalone na Ślązaków.
Taki ten wasz węgiel ważny a co druga kopalnia nierentowna i trzeba pieniądze w nią pompować bo to segment 'strategiczny'.
To akurat wynika z polityki kraju, a nie z wydobycia. Węgiel pod ziemią sam nie drożeje A koniec końców, to po wojnie ktoś ten kraj na nogi stawiał. Nie trza zrazu całować Ślązaków po nogach z wdzięczności, ale to co piszesz kolego, to już podchodzi pod herezję.
Ponadto jeżeli jesteś tak "anty", to zacznij popierać RAŚ i przyczyń się do autonomii tego regionu. Nie będzie Ci przeszkadzał.
Nierentowność kopalń to sztucznie generowane zjawisko. No bo kto sprzedałby Czechom zakład przynoszący zysk..? A sprzedać trzeba..
Oby wszystkim hejtującym gwarę i Ślązaków kadź wąskotorowa z Huty Pokój na łeb jebła, wpadli pod 105N w drodze na Stroszek, albo wlecieli do niezasypanego szybu. Nikt wom modryj kapusty do ryja na chamca nie wcisko, jak wy nom swoja durno godka. Pozdrawiam - mieszkaniec dawnej Konigshutte.
A dzieciak mówi całkiem wyraźnie, nie po niemiecku, jak niektórzy myślą. Zasrani hejterzy wpływów dawnej niemieckiej kultury, tłukący się po mieście Volkswagenami i Audi po Hansie i Zigfridzie ze stłuczki pod Monachium.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów