📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gwałcą, kradną, zabijają, sprzedaja narkotyki ? nie po prostu chcą żeby ich życie nabrało koloru, nikomu nie robiąc krzywdy. Może mama cie rozpieściła i myślisz że wszystko Ci sie należy to nie zrozumiesz takich rzeczy A ja nie rozumiem jak mozna pierdolic smuty i narzekac kiedy z życia mozna brać garściami to co najlepsze bo jest kruche i ulotne , nie ważne czy zrobisz z siebie błazna czy dziwaka . Tylko wariaci są coś warci , jak dla mnie ci ludzie wywarli całkiem pozytywne wrażenie(czarny nie kryminalista) w odróżnieniu od muzumanów, brazoli czy innych brudasów z podgatunku człowieka.
klimat z fallout new vegas mi się załączył na głowie
Znam pewną osobę, która zwiedziła tamte strony z bliska i zatopiła się w ich kulturę. W skrócie ci bogatsi potrafią stawiać wielkie wille ozdobione w niebywały sposób gdzie w środku nie ma ani mebli, ani pomalowanych ścian.. śpią na ziemi z materacem. Tam ważniejsze jest jak cię widzą niż to co masz. Już w tych ciut mniej cywilizowanych wioskach rządzą szamani a lincze są na porządku dziennym.
Kto jak kto, ale Polacy powinni to dosknale rozumieć… Zastaw się a postaw się…
No i crème de la crème czyli obrusik na telewizorku… No ręka w górę kto nie miał babci albo cioci [dobra, w przypadku gimbazy to już chyba prababci], która nie miala obrusika na Rubinie albo Neptunie…
A tak serio: bida, ale sznyt trzeba mieć
No i crème de la crème czyli obrusik na telewizorku… No ręka w górę kto nie miał babci albo cioci [dobra, w przypadku gimbazy to już chyba prababci], która nie miala obrusika na Rubinie albo Neptunie…
A tak serio: bida, ale sznyt trzeba mieć
czarne z czerwonym jak gówno z jabłkiem sorry nic chujowszego nie wymyśliłem
fake, już by go dawno zjedli
może założyć na siebie marynarkę Armaniego, buty Dolce and Gabana, kapelusz Ralpha Laurena, wypsikać się Paco Rabanne ale wciąż to będzie tylko orangutan w marynarce Armaniego:D Cyrk.
I tak z gówna ciastka nie zrobisz.
Chuj, że myją się w misce. Chuj, ze trzepią jakąś sałatę na obiad brudnym kołkiem w glinianym garze. Chuj, że w w domu i obejściu syf i grzyb na ścianie. Ale ma parę butów, na którą oszczędzał 2 lata (circa 1000$ para). Brawo. A srają pewnie do wiadra, albo pod krzakiem.
Fajnie tam mają
d
d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów