📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ale od papieża to wara chuju jebany!!!
A nie, to nie nasz, sorry ziomek
A nie, to nie nasz, sorry ziomek
@Marxe, będzie ciężko bo modzi blokują komentarze przy tematach "bólodupotwórczych".
Jaki Ból Dupy ?? to po prostu stało się nudne i nie śmieszne..... Jestem katolem i czasem bawiły mnie te wstawki, a teraz po obejrzeniu entej już po prostu tym rzygam. Tyle w temacie, a pisanie "pojazd po papieżu i ból dupy katolików czas zacząć " i wyłudzaniu dzięki temu wirtualnych piw jak cyganie pieniędzy na bazarze to w chuj "intęęligęętne" podejście.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
popielniczka88 napisał/a:
Jaki Ból Dupy ?? to po prostu stało się nudne i nie śmieszne..... Jestem katolem i czasem bawiły mnie te wstawki, a teraz po obejrzeniu entej już po prostu tym rzygam. Tyle w temacie, a pisanie "pojazd po papieżu i ból dupy katolików czas zacząć " i wyłudzaniu dzięki temu wirtualnych piw jak cyganie pieniędzy na bazarze to w chuj "intęęligęętne" podejście.
jeśli sądzisz,że swoją wstawką "wyłudzam piwa" to jesteś w błędzie,mam wyjebane na to,noo ale ktoś zawsze musi się przypierdolić, "katole" nie katolicy zazwyczaj mają ból dupy z tematami kościelnymi na tym portalu i zawsze się znajdzie jakaś banda pomyłek która zacznie jeździć po papieżu,więc czasami pomyśl i lepiej zrobić coś "inteeligęętnego" i nie pisać nic niż napisać jakiś chujowy post
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów