📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
miałam taką koleżankę co podczas spiny przy znajomych odpierdoliła coś podobnego i nie chodziło tutaj o wrobienie kogoś w pobicie tylko laska odreagowywała wszystkie złe emocje na samej sobie
Jak dobrze, ze teraz wszędzie monitoring i takie szmaty po swojej genialnej akcji mogą liczyć tylko na sprawiedliwość
Samookaleczenie to jedno, a samookaleczenie plus składanie w prokuraturze fałszywych zeznań to zgoła co innego.
Sobie to se możesz robić co Ci się podoba - nawet zgwałcić lewą ręką
sensualna napisał/a:
miałam taką koleżankę co podczas spiny przy znajomych odpierdoliła coś podobnego i nie chodziło tutaj o wrobienie kogoś w pobicie tylko laska odreagowywała wszystkie złe emocje na samej sobie
Samookaleczenie to jedno, a samookaleczenie plus składanie w prokuraturze fałszywych zeznań to zgoła co innego.
Sobie to se możesz robić co Ci się podoba - nawet zgwałcić lewą ręką
Halman napisał/a:
kobiety też tu siedzą i szukają najlepszego dla siebie sadola...
Pojebane, ale w ogóle mnie to nie dotyczy, zatem niech sobie szukają konia na białym rycerzu, byle tylko dzieci nie miały, bo tu sami pojebańcy
czy dobrze widziałem .. czy wybranek serca jest opalony trochę ?
Jak bym widzial swoją ex
Kurwa mać,moja eks zdzwoniła kiedyś po pały,że niby ją pobiłem i poszedłem chlać. wracam z imprezy a w chacie psiarnia,na szczęście w czasie, gdy ją podobno zlałem,chlałem piwsko z prokuratorem, inaczej garowałbym. na pytanie policji czemu kłamie?powiedziała-odstawiłam leki,przepraszam...do dziś żałuję,że kurwie sprawy nie wytoczyłem...kurwa minęło 22 lata a mnie dalej telepie
tak jestem mizoginem
tak baby to chuje
tak jestem mizoginem
tak baby to chuje
Tak jest kłamliwa kurwa już w pierwszym zdaniu psycholożce dorobiła kutasa nazywając ją psychologiem. Psycholog to facet a psycholożka to kobieta.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów