📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Stracone prawie 4 minuty.
nie ma sensu nawet oglądać od 3:08 (no chyba że kogoś jara kilku sekundowe wheele z perspektywy kierowcy).
Tyson67 - wołali cię na kwejka (tam twój filmik może się przyjmie).
nie ma sensu nawet oglądać od 3:08 (no chyba że kogoś jara kilku sekundowe wheele z perspektywy kierowcy).
Tyson67 - wołali cię na kwejka (tam twój filmik może się przyjmie).
Równie dobrze można rozpocząć oglądanie od 03:59 - wtedy zaczyna się prawdziwa akcja.
@rmaya
gdybys nie był debilem, zauważyłbyś
poza tym jeżeli czegoś nie rozumiesz to może ty jesteś głupi a nie to co oglądasz...
..tym czasem filmik ma 6 piw a ty ze swoim debilnym komentarzem żadnego
tyson67 napisał/a:
Ogladajcie od 3:08
poza tym jeżeli czegoś nie rozumiesz to może ty jesteś głupi a nie to co oglądasz...
@bmwswap. gdybyś nie był debilem to byś zrozumiał co napisałem...
BMWswap napisał/a:
@rmaya
Niby masz 30 lat, a po Twoich niektórych komentarzach (chodzi mi o głupie i w ogóle nie śmieszne obrażanie innych użytkowników) można wnioskować że zatrzymałeś się w rozwoju gdzieś w gimnazjum. W jednym z komentarzy przeczytałem, że skończyłeś informatykę.. hmm ja tak nie uważam ale często mówi się że informatycy całe swoje życie spędzają przed komputerem. Przez co nie uczestniczą w życia towarzyskim i pierdoli im się w bani.. może coś w tym jest
Tyle jeśli chodzi o Twoją osobę, teraz możesz mi jechać ile chcesz.. lecz ja już zakończyłem ten temat.
Pozdrawiam
Liczyłem na to, że na końcu filmiku kask będzie musiał popracować nad tym do czego został stworzony, a tutaj taki zawód
bardzo ale to bardzo zależało mi żeby się wyjebał na końcu no cóż życie to nie bajka
Ehm... Nie jeździłem za dużo na motocyklach i nigdy żadnego nie umyłem, ale to tutaj wygląda nieco inaczej niż sposób, w jaki mój brat mył swoje motocykle. Śmiem twierdzić, że koleś na filmiku robi to źle, bo chyba nie wszystkie elementy lubią wodę, nie mówiąc o tej chemii do mycia.
alan10 napisał/a:
(...) bo chyba nie wszystkie elementy lubią wodę, nie mówiąc o tej chemii do mycia.
U mnie w okolicy fakt faktem występują takie elementy, które nie przepadają za wodą oraz tą chemią do mycia zwłaszcza używanych któryś dzień z rzędu tych majtek, jak domniemam w stanie finalnego rozkładu - potocznie nazywanych żulostringami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów