📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
nie wierzę, że to się tak po prostu nagrało
o jebana czarna mamba gdyby nie ten sweter w pasy nie zauważył bym kradzieży
Czarni kradna browary a Polako Bentleye na zamowienie:D
A tak na marginesie to jest zauważalna roznica poziomu.
Czarni kradna browary a Polako Bentleye na zamowienie:D
Jaki pedalski głos w tle.. Olek... Olek....
Jak ten świat idzie do przodu...
Jak ten świat idzie do przodu...
kurwa podziękujmy ministrom edukacji, rządowi i premierowi osobiście. Jak widzę teraz na studia przyjmująwszystkich :/ debile, upośledzeni umysłowo co jeszcze ? cyganie ? piwa brak za propagowanie pedalskiego trójkącika...
Piwo dla czarnucha!
Sayagin666: Ministry edukacji nie mają tu nic do rzeczy. Każdy niedojebany idiota może teraz iść na studia i jeśli ma minimum chęci skończy je. Nie dlatego że minister mu pozwolił a dlatego że takie jest prawo natury. Pokolenie wyżu demograficznego lat 80tych skończyło edukację, a kadra akademicka zrobi wszystko by zachować stołki. Żaden minister nie jest w stanie tego zmienić. Na to trzeba kilku dekad, by rynek zweryfikował wartość obecnych studentów i całego systemu.
Sayagin666: Ministry edukacji nie mają tu nic do rzeczy. Każdy niedojebany idiota może teraz iść na studia i jeśli ma minimum chęci skończy je. Nie dlatego że minister mu pozwolił a dlatego że takie jest prawo natury. Pokolenie wyżu demograficznego lat 80tych skończyło edukację, a kadra akademicka zrobi wszystko by zachować stołki. Żaden minister nie jest w stanie tego zmienić. Na to trzeba kilku dekad, by rynek zweryfikował wartość obecnych studentów i całego systemu.
Kurwa, za tą 'muzyke' to ten czarnuch powinien im wsadzić to piwo w pizde, jebane śmiecie.
Zrobił ich na czarno
oho, to chyba jakis akademik
widac ze studenci jakiejs europeistyki albo innej yki, ze wsi sie chlopaki zjechali szkoda tylko ze zabrali ja do miasta
no i ta ambitna muza, nie ma co
widac ze studenci jakiejs europeistyki albo innej yki, ze wsi sie chlopaki zjechali szkoda tylko ze zabrali ja do miasta
no i ta ambitna muza, nie ma co
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów