Tak, to był egzamin.
Ciekawe czy reakcja taka sama jak babeczki z Częstochowy po staranowaniu betonowego płotu
czy nie możemy żyć w normalnym kraju?Nie widzę oznakowania WORD'u, ale szczerze mówiąc taka osoba nie powinna nigdy dostać prawka. Takie kobiety [jak mniemam] zabiją potem ludzi na drogach, tępe cipy, którym wydaje się, że prowadzenie samochodu to wyznacznik bycia nowoczesną i wyzwoloną kobietą...
DO GARÓW KURWA!!!
"Według danych Biura Ruchu Drogowego KGP w 2010 roku zarzuty popełnienia przestępstw drogowych usłyszało 150 399 podejrzanych. Wśród nich znalazło się 6 328 kobiet, co stanowi zaledwie 4,2%.
Takie kobiety [jak mniemam]
"Według danych Biura Ruchu Drogowego KGP w 2010 roku zarzuty popełnienia przestępstw drogowych usłyszało 150 399 podejrzanych. Wśród nich znalazło się 6 328 kobiet, co stanowi zaledwie 4,2%.
Aż 95,8% całej liczby sprawców to mężczyźni. Brawura, niedostosowanie prędkości do warunków czy kierowanie pod wpływem alkoholu to główne przyczyny tragedii za którymi stoją nieodpowiedzialni panowie. " Pierwsza lepsza notka, którą można wygoglować... Tak jestem babą i na dodatek nie mam prawka, dlatego szczerze wisi mi co kto mówi na temat kobiet za kierownicą, bo kompletnie mnie to nie dotyczy, ale wkurwia mnie takie stereotypowe myślenie. Jeśli wypadek powoduje kobieta, to jest to na ogół rzeczywiście WYPADEK, natomiast w przypadku panów, jest to efekt debilizmu. Mówcie sobie co chcecie, takie jest moje zdanie, które macie w dupie i chuj w to.