Tak, to był egzamin.
Ciekawe czy reakcja taka sama jak babeczki z Częstochowy po staranowaniu betonowego płotu
Nie widzę oznakowania WORD'u, ale szczerze mówiąc taka osoba nie powinna nigdy dostać prawka. Takie kobiety [jak mniemam] zabiją potem ludzi na drogach, tępe cipy, którym wydaje się, że prowadzenie samochodu to wyznacznik bycia nowoczesną i wyzwoloną kobietą...
DO GARÓW KURWA!!!
Nie widzę oznakowania WORD'u, ale szczerze mówiąc taka osoba nie powinna nigdy dostać prawka. Takie kobiety [jak mniemam] zabiją potem ludzi na drogach, tępe c**y, którym wydaje się, że prowadzenie samochodu to wyznacznik bycia nowoczesną i wyzwoloną kobietą...
DO GARÓW k***A!!!
To jest WORD w Dąbrowie, moja była tam zdawała, dla zainteresowanych ze Śląska (nie z Sosnowca) jest to jedno z najłatwiejszych miast do zdania prawa jazdy, większość ulic to jednokierunkowe, szacuje się, że każda laska zdaje max. 3 razy.
Inna sytuacja w Katowicach, gdzie ja zdawałem, to już inna bajeczka. W każdym jeśli chodzi o sam łuk to chuje oblewają nawet jak zatrzymasz się w wyznaczonym miejscu po cofaniu na łuku, dlatego że jesteś za blisko jakiejś linii, chuj że stoisz w kopercie -.-
P.S.
Do autora: Ty widziałeś kiedyś samochody Wordu? Bo byś nie pierdolił, że to od nich, nie wiem czy ona wjechała od strony jezdni czy jakimś cudem była na łuku. Ale samochody WORDu w Katach i Dąbrowie są czerwone, co widać w tle..