bo nie sądzę aby murzyn popełnił jakieś wielkie przestępstwo
zawsze mam mieszane uczucia, czy warto takie akcje odwalać przy dzieciach, bo jednak coś w świadomości pozostaje,
a mógł mu nagadać nie wchodź na drzewo...
zawsze mam mieszane uczucia, czy warto takie akcje odwalać przy dzieciach, bo jednak coś w świadomości pozostaje,
Jeśli wszyscy myśleliby tak jak ty. To każdy przestępca na robotę zabierałby ze sobą dziecko.
murzyniątko to nie dziecko, to odpad.
... jak można nie słuchać poleceń policji
W ten sposób
i z tym efektem końcowym
W ten sposób
i z tym efektem końcowym
Chód sebiksa... to falowanie ramionami i debilne stawianie stóp. To jest chyba jakieś pierwotne po małpach. Zauważyłem że jak człowiek ma więcej niż 90 IQ to za cholerę nie będzie potrafił i za nic się nie nauczy.
Chód sebiksa... to falowanie ramionami i debilne stawianie stóp. To jest chyba jakieś pierwotne po małpach. Zauważyłem że jak człowiek ma więcej niż 90 IQ to za cholerę nie będzie potrafił i za nic się nie nauczy.
Masz rację. Też to zauważyłem. Chodzą jak kurwa goryle.
W ten sposób
i z tym efektem końcowym
Trzeba się cieszyć, że u policja nie musi strzelać do ludzi żeby był spokój. Zdarzy się raz za czas jakiś przypadek, ale jest 100x lepiej niż w USA.
Trzeba się cieszyć, że u policja nie musi strzelać do ludzi żeby był spokój. Zdarzy się raz za czas jakiś przypadek, ale jest 100x lepiej niż w USA.
Nie muszą strzelać, bo nie ma powszechengo dostępu do broni. Jeśli każdy pajac może mieć broń, to żaden policjant się nie będzie cackał, bo nie chce życia stracić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów