📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:53

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak sie powinno robić w sytuacji bez wyjścia a nie j🤬 dzwona i lecieć jak pajacyk na sznurku
Oszukał harda i zrobił sobie bardzo modne porwane spodnie. Niekończące się pasmo sukcesów
Np na c🤬j mu kombinezon. Tak to będzie słodko szczypać to co zeszlifowane.
Stoicki spokój, ja bym jej wyj🤬 w zęby,a potem poprawił z kopa.
justincase999 napisał/a:
Jeszcze pretensje do kobity co za pajac.
No a kto mu k🤬a wyjechał??? widać flecie, że smarujesz łańcuch i na rowerze zap🤬lasz !

Mógł jechać jeszcze te 20km więcej, na pewno wtedy każdy go zauważy. Powinno się kierowców uniewinniać, gdy prędkość tych wsiurów na kosiarkach zostanie przekroczona choćby o 10km.
po 1-sze gosc nie ma butow i przezyl
po 2-gie jak söysze ( are u okay) to mi sie3 noz otwiera..
po 3-cie FUCK USA !!!!!!!!!!!!!
po 2-gie jak söysze ( are u okay) to mi sie3 noz otwiera..
po 3-cie FUCK USA !!!!!!!!!!!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie