📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
normalnie mozna na barana tylko kurwa musi miec silne nogi
Mirage 2000?
czytając tytuł my myślałem że jakiś koleś dziwce szybą przypierdoli....
ja pierdole, odgłosy jak ze star warsów...
Nie wróżę tym pilotom nic dobrego, bo latanie z prędkością dźwięku nad terenem zabudowanym i właściwie gdziekolwiek poza pustyniami z wyznaczonymi terenami do takich lotów, jest jak łatwo się domyślić zabronione.. No chyba, ze dostali odgórny rozkaz czy cokolwiek, że mają tak właśnie polecieć.
PS.Pogromcy Mitów sprawdzali kiedyś czy da się stłuc szyby w ten sposób i nie działało.
PS.Pogromcy Mitów sprawdzali kiedyś czy da się stłuc szyby w ten sposób i nie działało.
@Up, tak jakby pogromcy mitów byli jakimś wyznacznikami co jest możliwe a co nie.
Lukasz90 napisał/a:
czytając tytuł my myślałem że jakiś koleś dziwce szybą przypierdoli....
Kurwa jak można się jąkać pisząc coś :/
Gdzie ta kurwa?! Się pytam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów