Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
..hm.."..nie tylko biznesu"..😜😜😜
Po prostu boję się ludzi bez poczucia humoru, nieznających pojęcia sarkazmu i ironii ,bo taki wydźwięk miał zapewne w zamiarze autor wrzuty.
Po prostu boję się ludzi bez poczucia humoru, nieznających pojęcia sarkazmu i ironii ,bo taki wydźwięk miał zapewne w zamiarze autor wrzuty.
..Poczucie humoru?Z choroby sierocej? Pokaż zdjęcia rodziców!Ciekawi mnie,KTO i JAK WYGLĄDA-wychował takie COŚ?😡😡😡
..Poczucie humoru?Z choroby sierocej? Pokaż zdjęcia rodziców!Ciekawi mnie,KTO i JAK WYGLĄDA-wychował takie COŚ?😡😡😡
Ale ty wiesz na jakim portalu się znajdujesz?
Wiesz .że tutaj preferuje się taki właśnie rodzaj żartów?
Swoją drogą niezła z ciebie hipokrytka, skoro jednocześnie nazywasz obcą ci osobę "takim czymś" i żałośnie jedziesz po rodzicach. Nic ci na to nie odpowiem, nie mój level.
To jest niebinarne ono.
Właśnie zaliczył fizykę, zajęcia praktyczne.
Szkoła życia, wciąż kibluje
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdakurwa czy wszyscy ci chcacy sie popisac skoczkowie sa poj.. nie przyszło im do głowy najpierw skoczyc np z pół metra by zobaczyc jak im nogi pracują tak samo ci co na linach skaczą nad wodą a nigdy wczesniej nie próbowali choć chwilę powisiec na drążku
I co byśmy wtedy oglądali? Szkolenia BHP?
Ona się kiwa z bólu skręconej albo złamanej nogi a nie z powodu choroby sierocej.Choroba sieroca jest bardzo poważnym zaburzeniem rozwojowym i raczej wyklucza skoki z dachu..
A niby czemu? Choroba sieroca... nie jest chorobą Raczej reakcją, nieważne. Na pewno nie jest żadnym poważnym zaburzeniem, jest w chuj poważniejszych i skok z dachu jest dość mocno prawdopodobny (np. potrzeba akceptacji i takie tam).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów