📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jebaniutki wytarł sobie nią pędzel .
Piwo dla psa i autora
Piwo dla psa i autora
Jestem Rolnikiem i jestem ekspertem! Kiedyś miałem psa takiego małego i skubany łapał kaczki ale nie tak jak ten pies tylko przednimi łapami przyciskał im skrzydła do ziemi i nie mogły uciekać kaczka w ów chwili synchroniczne kwa kwa kwa kwa kwa kwa. Niestety nie jestem pewny czy do kontaktu dochodziło bo w ów czas byłem tak młody i głupi że nie wiedziałem na jakim celu to pies robi.
Na sadistic'u cała prawda !!!
I tak gówno z ciebie zostanie
Nie ma co, ale rucha dalej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów