Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja właśnie słyszę inaczej: Koleś ma pełno partnerek: "Oho, ale ogier!" lub "No co, lubi seks" Kobieta: "Zdzira, dziwka, szmata".
Spokojnie, wszystko się wyrównuje
W gimnazjach nie są już tylko organizowane zawody który facet więcej dziewczyn przeleci ale także zabawy odwrotne czyli ilu facetom da dupy dziewczyna
Do czego ten świat zmierza że nawet seks z obcą osobą jest uważany za normalny
Jak Cię spyta dziewczyna ile kobiet miałeś przed nią i odpowiesz że z 10 a ona 1 faceta to kto tu jest większą kurwą? (nie mówimy tutaj o tym że było się w związku z tyloma tylko o przygodnym seksie)
Po prostu każda kobieta się wybiela i nawet jeśli nic nie zrobiłeś i masz rację w jakiejś kłótni to i tak kobieta powie jest Twoja wina a nie jej
Mam nadzieję że napisałem moje wywody zrozumiale XD
jeśli nic nie zrobiłeś i masz rację w jakiejś kłótni to i tak kobieta powie jest Twoja wina a nie jej
jeśli nic nie zrobiłeś i masz rację w jakiejś kłótni to i tak kobieta powie jest Twoja wina a nie jej
so kurwa true! i jeszcze trzeba bedzie wypierdolić kasę przewidzianą na browar na jakiegoś kwiatka
to przestańcie szukać dziewczyn w gimnazjum, ja pierdolę
Wkurwia mnie już ten stereotyp, najgorsze jest to, że pierdolnięci faceci go rozpowszechniają, a jeszcze bardziej pierdolnięte dziewczyny (bo na pewno nie mowa o kobietach) utożsamiają się z tym...
dziwne kurwa, jestem w związku prawie 2 lata i nie jest tak, że moja kobieta siedzi w kuchni, ale nie jest też tak, że się o wszystko obraża i każe się za wszystko przepraszać, więc skończcie już pierdolić.
Gdzie te czasy że kobieta była damą a na buziaka trzeba było sobie zasłużyć?
Jestem zbyt prawicowy na to co sie teraz wyrabia...
Tym laskom z filmiku koleś (zresztą też niezbyt trudny) powinien zapłacić jakieś drobne sumy,
może wtedy poczułyby się tak jak powinny.
Mam 26 lat i nigdy się nie całowałem nawet. Moje życie nie ma sensu.
To Twój pierwszy post, a dołączyłeś rok temu ;o. To bardzo odważne z Twojej strony .
@xts @Arab94
to przestańcie szukać dziewczyn w gimnazjum, ja pierdolę
Wkurwia mnie już ten stereotyp, najgorsze jest to, że pierdolnięci faceci go rozpowszechniają, a jeszcze bardziej pierdolnięte dziewczyny (bo na pewno nie mowa o kobietach) utożsamiają się z tym...
dziwne kurwa, jestem w związku prawie 2 lata i nie jest tak, że moja kobieta siedzi w kuchni, ale nie jest też tak, że się o wszystko obraża i każe się za wszystko przepraszać, więc skończcie już pierdolić.
związek 8 lat, baba po 30stce
Kurwa upadek obyczajów
Gdzie te czasy że kobieta była damą a na buziaka trzeba było sobie zasłużyć?
Jestem zbyt prawicowy na to co sie teraz wyrabia...
Tym laskom z filmiku koleś (zresztą też niezbyt trudny) powinien zapłacić jakieś drobne sumy,
może wtedy poczułyby się tak jak powinny.
Po pierwsze primo: Kim Ty kurwa jesteś aby oceniać innych ludzi?
Gdzie te czasy pytasz? Odpowiadam: nigdy ich nie było. Ludzkie instynkty nie powstały wraz z rozwojem telewizji czy internetu. Może niektóre panny były bardziej niedostępne bo było ryzyko ciąży. Choć i tak było to przykrywane przymusowymi ślubami.
Bulwesujesz się i sugerujesz, że facet powinien im zapłacić to wtedy poczułyby się tak jak powinny (czyli mówiąc wprost uważasz je za prostytutki). Ciekawe, że sam w drugiej linijce pytasz gdzie te czasy, że na buziaka trzeba zasłużyć. Czyli sam uważasz, że trzeba płacić za miłość (zachowaniem, prezentami itpe) i jest to jak najbardziej w porządku, natomiast kobieta dająca sama z siebie pocałunek facetowi, który jej się zwyczajnie podoba to już dziwka? Oni po prostu korzystają z przyjemności życia.
Na koniec mała niespodzianka: koleżka z filmiku jak najbardziej zasłużył sobie na te buziaki. Dlaczego? Po pierwsze pokazał kobietom, że jest kreatywny (sam pomysł). Po drugie ma pewne zdolności organizacyjne (ktoś musi lać tą wodę itepe). Po trzecie potrafi się dobrze bawić. Po czwarte widać, że facet o siebie dba. Nie tylko jest przystojny ale i o siebie dba. Po piąte i najważniejsze koleżka pokazał im prosto i dosadnie, ŻE MA JAJA. Nie boi się zaprosić do pocałunku obcej dziewczyny. Może to i wydaje się proste jak się czyta ale 95% facetów wymięka.
I to są cechy, które kobiety naprawdę szanują. Kreatywność, zdolności organizacyjne, poczucie humoru i pewność siebie to cechy człowieka sukcesu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów