18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
A wszystko to zawarte jest w jednym kawałku Amerykańskiego rapera Włoskiego pochodzenia Vinniego Paz'a. Gościu w swoich kawałkach nie jednokrotnie opisywał m.in wojnę w Wietnamie czy działania armii Amerykańskiej na bliskim wschodzie
Wystawiam jako dokument myślę że Admini będą wyrozumiali bo inaczej nie widać napisów ponieważ są wystawione w formie adnotacji, jeśli nie jest to zgodne z regulaminem wiadomo gdzie to umieścić

Zgłoś
CockSparrer 2013-02-11, 19:51 4
My też mieliścmy raperów piszących teksty o historii.

Zgłoś
kufel01 2013-02-11, 20:16
Vinniego Paz'a słyszałem w Army of the Pharaohs. Przejebana nuta tylko trzeba rozumieć dlatego gimbazjon słucha tylko Libera.
Zgłoś
wickedSo 2013-02-11, 21:16
Jest nielicznym raperem z pierdolnięciem i jednocześnie pierdolnikiem w głowie
Styl nawijki Vinniego to głównie bragga wywyższa się przed wszystkich nie omijając
Boga , polityków i wszystkiego co nas otacza . W wielu jego kawałkach
da się wyczuć wręcz mistyczny klimat przeplatany takimi samymi tekstami to samo można powiedzieć o niesamowitych bitach za które głownie odpowiedzialny był Stoupe
Znany jest z tego że uwielbia chlać wódę palić zielsko i dużo jeść przy czym sam przeszedł
na islam i jest muzułmaninem przy czym ma bardzo ciekawe poglądy o których Twój ulubiony raper nie ma zielonego pojęcia
Kto zna ten lubi i słucha a kto nie zna to polecam się zapoznać , zdecydowanie rap z wyższej półki wykluczając jakimkolwiek komerche
Zgłoś
S................l 2013-02-11, 23:58 1
Vinnie Paz totalna miazga polecam kawałki - Same Story (Opowieść o ojczymie) , keep movin on (nie wiem co tu wpisać , kawałek o życiu) , the end of days (kawałek o spiskach i manipulacji rządu i telewizji) , cheesesteaks (tutaj nawijka o sobie).
Zgłoś
CockSparrer 2013-02-19, 17:46
Szmigol napisał/a:

Vinnie Paz totalna miazga polecam kawałki - Same Story (Opowieść o ojczymie) , keep movin on (nie wiem co tu wpisać , kawałek o życiu) , the end of days (kawałek o spiskach i manipulacji rządu i telewizji) , cheesesteaks (tutaj nawijka o sobie).

Dzięki, przesłuchałem dopeiro pierwszy kawałek z tych co wymieniłeś i już się zakochałem w jego muzyce.
Zgłoś
wickedSo 2013-02-20, 0:42 1
CockSparrer, jak Ci się spodobało sprawdz /watch?v=GRKb2-Cgzq0
Nie ma innego bardziej refleksyjnego kawałku od tego
Zgłoś
CockSparrer 2013-02-21, 4:30
wickedSo napisał/a:

CockSparrer, jak Ci się spodobało sprawdz /watch?v=GRKb2-Cgzq0
Nie ma innego bardziej refleksyjnego kawałku od tego

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów