BIOSmaster napisał/a:
Pozwól tylko, że coś wytłumaczę. Jeśli chcę dodać coś sadystycznego to idę na harda i tam wrzucam bo jak byś nie wiedział istnieją jeszcze ludzie, którzy nie chcą oglądać rozjechanego przez pociąg królika w zdjęciach jakości HD, bab z kutasem, albo psychola, który kroi na kawałki jakiegoś mężczyznę... Bo właśnie po to jest dział hard żeby po wejściu na serwis nie oglądać od razu nie wiadomo czego... Ale to właśnie Ty chyba cierpisz na jakąś dolegliwość i wydaje mi się, że jest nią całkowity brak poczucia humoru. I nazywając mnie gimbusem pokazałeś światu właśnie swoją głupotę bo pod awatarem nawet możesz wiek danej osoby sprawdzić, a że Ty w moim wieku byłeś w gimnazjum to nie moja wina. Ale co mnie to obchodzi... Gnij sobie przed komputerkiem i odświeżaj harda co 2 minuty bo może ktoś coś wrzuci. Zaskocz mnie i sam zapodaj temat na hardzie który dostanie co najmniej 200 piw . Pozdrawiam
Nie daj się strollować gimbusowi. Filmik zajebisty a wypowiedzi typu:
- "hoho ja to już wiedziałem jeszcze przed gimnazjum" nie wnoszą kompletnie nic do tematu poza nieudolną próbą wywyższenia się przez zakompleksioną jednostkę
- "mao sadystyczne!!11oneone" również nie wnoszą zupełnie nic do tematu, ale pokazują, że użytkownik nie ma jeszcze 18 lat a co za tym idzie, dostępu do działu "hard", dla "prawdziwych sadystów"...