📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmm... A nie zadziała to to? 😁
A poważnie... Ja też nie umiem zmienić koła, wstyd się przyznać.
Jak nie będziesz kombinował, to się nie nauczysz
JoSeed napisał/a:
Nie świruj, to że nie umiesz zmienić to żaden wstyd... Gorzej jeśli ma się takie pomysły z taśmą to już lepiej się nie ujawniać.
JoSeed napisał/a:
Wstyd to taśmę przyklejać, ale poprosić o zmianę koła już nie.
Trzeba sobie pomagać, sąsiad tez czasem potrzebuje pomocy
Nie no, nie wpadłabym, żeby taśmą zakleić...
W takich sytuacjach zawsze mężczyźni są pomocni )))
W takich sytuacjach zawsze mężczyźni są pomocni )))
Nie wymagam od płci pięknej jakichś szczególnej wiedzy/zdolności technicznych. Ale są kurwa jakieś granice, pat i mat lepiej by podeszli do tematu.
[ Dodano: 2025-01-15, 20:04 ]
W obaleniu flaszki w piwnicy?
[ Dodano: 2025-01-15, 20:04 ]
turor napisał/a:
Wstyd to taśmę przyklejać, ale poprosić o zmianę koła już nie.
Trzeba sobie pomagać, sąsiad tez czasem potrzebuje pomocy
W obaleniu flaszki w piwnicy?
smc napisał/a:
Jak coś jest głupie, ale działa, to nie jest głupie.
Brawo za cytaty z dupy. To jest głupie i nie działa.
Kiedys szara tasma klejaca uratowala misje kosmiczna podobno do dzisiaj szara tasma jest na wyposazeniu kazdego statku kosmicznego .Wiec moze i tu zadziala?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów