ostatnio natrafiłem na bardzo ciekawe filmy związane z tematyką ataku na wtc. tak jak większość była tylko i wyłącznie "relacjami" - a dla czego w cudzysłowie, to zaraz napiszę - część, również była swoistym 'Tribute to WTC', ale znalazłem również to -> /watch?v=oYxcTyCnhF8
jest to 40 minutowy dokument, który pokazuje jak łatwo było przeprowadzić mistyfikację ataku terrorystycznego na WTC jaki znamy chociażby z TVNu. ukazuje on również co się tak na prawdę mogło dziać. są wywiady z ekspertami, którzy z niewiadomych przyczyn z czasem sami sobie zaprzeczają. pokazuję nam również jak łatwo i jakimi metodami, właśnie wyżej wspomniane relacje można było zmanipulować i podać dopiero do opinii publicznej.
z racji, że sprawa jest na prawdę złożona polecam również obejrzeć pełen dokument o tym, dla kogo ten atak i w jaki sposób był na rękę. po co tak na prawdę stany strzeliły sobie w stopę.
/watch?v=mEhj7fUxaiQ
osobiście nie jestem jakimś zagorzałym fanem teorii spiskowych, ale nie trzeba być uczonym aby zauważyć, że od jakiegoś czasu krok po kroku coś się na tym świecie wali. i uważam, że gwoździem do trumny może być FEMA, amerykański odpowiednik sanepidu. było o tej organizacji jakiś czas temu na sadolu, przy temacie szczepionek na ptasią grypę. wspomnę tylko, że jeden z członków mojej rodziny pracuje w sanepidzie i na pytanie o tą szczepionkę, czemu nie weszła do użytku, usłyszałem, że to był pic na wodę fotomontaż i że ogólnie była tak żenująco chujowa, że nawet nfz nie chciał w to kasy topić - a wszyscy wiemy, że on lubi wydawać bez sensu kasę, zwłaszcza tam gdzie jej nie potrzeba.
ale wracając do tematu FEMA. również na ytb można znaleźć ciekawy materiał, z polskimi napisami, zarejestrowany przez dziennikarzy, którzy przyjechali na miejsce niecodziennego kompleksu. z ich relacji wynika, że FEMA sfinansowało ośrodek, do przetrzymywania i być może eksterminacji ludzi. w jakim celu? nikt nie wie, ale świadczą o tym uwiecznione na taśmie chociażby wielorzędowe ogrodzenia, z zasiekami na szczycie, które są skierowane do wewnątrz, aby nikt nie mógł przez nie uciec oraz odnowione hale z uszczelnionymi hermetycznie drzwiami i oknami wraz z dobudowanymi ogromnymi piecami, które są za duże i jest ich zbyt wiele jak na ogrzewanie tego kompleksu.
takich kompleksów, zaadaptowanych po starych fabrykach jest ponoć w stanach wiele. jeżeli ktoś dobrze poszpera znajdzie również artykuły o tajemniczych składowiska, rozsianych po całych stanach, na których składowane są ogromne stosy, liczące po kilka tysięcy sztuk, trumien zrobionych prawdopodobnie z jakiegoś rodzaju plastiku. leżą sobie one tak "o" na paletach pod gołym niebem, i czekają na lokatorów. ale również nie wiadomo po co i dla kogo, w jakim celu. choć sami przyznacie, że na przykład 10 000 plastikowych, nowych trumien, leżących na paletach, prosto z fabryki może budzić co najmniej ciekawość.
kończąc, chciałbym tylko dodać, że nie chcę nikogo straszyć, ale warto przejrzeć ten materiał, bo nikt nie zadawał by sobie tyle trudu aby utrzymywać chore imaginacje. tak czy siak, mam nadzieję, że się mylę, ale jeszcze za mojego życia spodziewam się, że coś pierdolnie.