📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest dowód na to że większość czarnych nawet na pole bawełny się nie nadaje. Nie rozumieją prostych poleceń. I dziwić się że policja w USA tak często do nich strzela.
Jakis debil 100 lat temu uznał że murzyn to człowiek i sie afera ciągnie do dnia dzisiejszego.
Kuntakinte to chyba jakiś ichny męczennik, że tak się uparł na niego
Każdy z was psychopopierdolcy z nazistowskimi ideologiami nadaje się jedynie do oparcia ryjem o krawężnik. Nie dla takiego sadistica nic nie pisałem przez 10 lat
dizzftw napisał/a:
Każdy z was psychopopierdolcy z nazistowskimi ideologiami nadaje się jedynie do oparcia ryjem o krawężnik. Nie dla takiego sadistica nic nie pisałem przez 10 lat
Zamknij dupe bo śmierdzi
Spora część z komentujących jest zdrowo popierdolona!
Nienawidzę tych jebanych czarnych amerykańskich gówien, ale znam gościa z Etiopii - czarny jak noc listopadowa, ale normalny uczciwy, pracujący człowiek.
Jaką spierdoliną umysłową trzeba być, żeby wszystkich wrzucać do "jednego wora"?
No zjeby co się pewnie jeszcze brandzlują bo mudżyna tłuką...
Nienawidzę tych jebanych czarnych amerykańskich gówien, ale znam gościa z Etiopii - czarny jak noc listopadowa, ale normalny uczciwy, pracujący człowiek.
Jaką spierdoliną umysłową trzeba być, żeby wszystkich wrzucać do "jednego wora"?
No zjeby co się pewnie jeszcze brandzlują bo mudżyna tłuką...
Polakow można by tak oduczyć złodziejstwa.
Kazdego złapanego złodzieja wychłostać do kości. Miesiąc i polactwo wreszcie oduczy się kraść.
Kazdego złapanego złodzieja wychłostać do kości. Miesiąc i polactwo wreszcie oduczy się kraść.
Love_is_Love napisał/a:
Podoba Wam się takie bicie innego człowieka za to, że ma inny kolor skóry? Ludzie dopuszczający się przemocy na tle rasowym to zakompleksione śmiecie z fiksacją na punkcie własnego małego penisa. Na pewno chcecie tacy być?
Synu, Ty z seminarium piszesz?
Nikt nie miałby nic do asfaltu, gdyby tenże chciał się nauczyć i przestrzegać zasad cywilizowanego świata. Niestety ich mózgi w znikomym stopniu przyswajają cokolwiek, poza "Dej mi".
Poza tym, wstawiona scena to zwykła fikcja. Już 1 uderzenie takim żelazem mogłoby rozwalić czaszkę lub przetrącić kręgosłup.
No dobra, jakiemuś BLM chętnie bym przyłożył za te wygłaszane brednie
Lewackie trolle jutro wracacie do swoich jaskiń z ławkami i panią od pszyry
Wiewór napisał/a:
Polakow można by tak oduczyć złodziejstwa.
co ci Tusk winny.. to tylko Vat.
BarmanInternetu napisał/a:
Kurwa to były piękne czasy
Wątpię by kiedyś takie czasy były, może i murzyni byli traktowani jak maszyny rolnicze ale kto normalny jako pan katowałby swój "traktor". Według mnie byli karani ale nikt by tak nie szlachtował swego murzyna, w końcu ich kupowali za grubą kasę, karmili i ubierali by mogli wydajnie pracować. Tak skatowany murzyn nie przynosiłby przez wiele miesięcy pożytku. Oczywiście mówię o tamtych realiach które teraz w serialach tego typu chcą na siłę rozdmuchać okrucieństwo.
Ja bym tak nigdy nawet czarnucha nie sponiewierał, za taką głupotę. Złodzieji i bandytów tak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów