myślę, że i tak nie dotarło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za tę akcję pewnie potem posłużyły pieskowi jako śniadanie.
Brawa dla tej pani - nie ma nic bardziej wkurwiającego niż podczas spaceru wdepnąć w psie gówno.
Ciekawe czy spaślak gonił ją dłużej niż kilka metrów
Ciekawe czy spaślak gonił ją dłużej niż kilka metrów
Shit Happens
i tak nie będę sprzątał po swoim psie
Ja bym spuścił tego pieska może by się szmata zastanowiła następnym razem. Takie coś oducza robienia sobie skrótów przez trawnik.
Zawszę mnie kusiło żeby tak zrobić.
@kamilnorbert
A jak mi psy srają przed płotem? A ja jeszcze muszę to sprzątać żeby skosić trawę...
@kamilnorbert
A jak mi psy srają przed płotem? A ja jeszcze muszę to sprzątać żeby skosić trawę...
rafello, to bierzesz kosę spalinową, żyłkę, oslonę i czekasz na nielubianego sąsiada z tym gównem i jak przechodzi obok to chlast kosą w odchody i delikwent obryzgny...
Wkurza mnie ta nagonka na właścicieli psów. Jak na trasie spacerowej widzę kosz na psie kupy to zbieram, owszem. Ale są osiedla gdzie na jedynej trasie po której piesek może sobie pochodzić nie ma ani jednego kosza albo kosze są postawione co 200-300m(mam pół osiedla iść z kupą w ręce? nie sądzę). W takim wypadku wszelcy szczekacze, którzy każą mi zbierać kupę po moim psie mogą mnie w pocałować w dupę - bo jak sie ustanawia prawo (że po psie trzeba zbierać) to się ustanawia warunki do przestrzegania tego prawa (na ścieżkach spacerowych stawia się kosze)!
@up i przez takich nędznych kutasów jak ty wszędzie leżą gówna tych zjebanych kundli, kurwa twoja mać, jak dla ciebie przejść 200 czy 300 metrów to dużo to znaczy, że jesteś jakiś ułomny, a z wypowiedzi widać, że nie tylko fizycznie, ale również umysłowo.
@olekk - jesteś jakiś pojebany, idziesz z psem na SPACER (a więc kurwa po to, żeby się przejść - dla swojego i pieska zdrowia) więc co Ci za różnica czy przejdziesz 200 metrów w tą czy w tamtą? A kupy nikt nie każe Ci przecież w rękach nosić, są od tego woreczki...
Na trawie jak zostawią to jeszcze pół biedy. Najgorzej jak się latem chodnikiem chodzić nie da bo nasrane w chuj. Ostatnio to kurwa ledwo z klatki wyszedłem bo ktoś mądry zostawił schody osrane przez psa, no kurwa, masz psa to po nim sprzątaj i jebie mnie to czy śmietnik masz za 10 metrów czy za 2 km. Sprzątanie to jeden z obowiązków, skoro nie umiesz bądź nie chcesz go spełniać tzn że nie dorosłeś do zwierzaka i powinieneś go oddać komuś bardziej odpowiedzialnemu, kurwa jego mać! Nie wdepnąłem, poprostu wkurwia mnie skakanie po chodniku jak pojeb bo komuś się sprzątać nie chce.
jest prosty sposób jak nauczyć sprzątania po psiakach.W uk jak nie posprzątasz, to 1000 GBP kary, a tutaj mandaty są egzekwowane w moment, a nie to co w polsce, że mam 3000 niezapłaconych i skarbówka nic mi nie może zrobić, bo nic nie jest na mnie
jakby puścił smycz to byłby materiał na harda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów