18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Jak nie montować wyciągarki
stworek • 2012-02-11, 23:18
Prezenterzy Top Gear pokazują jak nie montować wyciągarki.
Prawie jak transformers

Jak by ktoś chciał wiedzieć z jakiego odcinka:
sezon 18 Wielka Wyprawa do Indii
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
metal15 2012-02-11, 23:31 4
I po raz setny urywek z Top Gear
Program jest świetny - niezaprzeczalnie.
Ale kiedy KURWA przestaniecie wstawiać kawałek po kawałku całą serie żeby zarobić jakieś piwo... to już się nudne robi!
Zgłoś
Salomon69 2012-02-11, 23:58
Program zajebisty fakt, ale nic mnie tak nie wkurwia jak ich akcent...
Zgłoś
stworek 2012-02-12, 0:01
metal15 napisał/a:

Ale kiedy KURWA przestaniecie wstawiać kawałek po kawałku całą serie żeby zarobić jakieś piwo... to już się nudne robi!

Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą ..
Zgłoś
metal15 2012-02-12, 0:04
Salomon69 napisał/a:

Program zajebisty fakt, ale nic mnie tak nie wkurwia jak ich akcent...

Ich akcent to jedna z tych rzeczy przez które ten program się tak fajnie ogląda a jak cie wkurwia, to obejrzyj australijską wersję i dopiero się przekonasz co znaczy wkurwienie
Zgłoś
M................n 2012-02-12, 0:05 4
Może ktoś się kurwa zlituje i założy jeden zbiorczy na Top Gear a drugi na cynamon?
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2012-02-12, 3:45 2
Tak bardzo kiedys wierzylem w Top Gear, do czasu kiedy zdalem sobie sprawe ile rzeczy ktore mnie bawily zostaly wyrezyserowane.

Tak jak w filmiku, nie da sie nie uslyszec dzwieku ktory byl wydawany przy wyciaganiu, a juz napewno tacy znawcy jak oni nie zalozyliby linki przypadkowo w tamtym miejscu.

Ale i tak milo sie oglada.
Zgłoś
bloodwar 2012-02-12, 11:00 5
Kiedyś też podniecałem się Top Gearem ale potem zobaczyłem filmik z backstage programu na youtubie gdzie Jeremy zdradzał parę sekrecików min. że podczas podrózy po egzotycznych krajach wcale nie śpią w namiotach czy jakichś przydrożnych motelach, tylko jeździ za nimi wielki, klimatyzowany autobus z pełnowymiarowymi łózkami (często towarzyszą im też członkowie rodziny) bo tak maja zapisane w kontrakcie, że np. podczas sceny gdzie jadą motorem w ulewnym deszczu gdzieś w Indonezji czy Wietnamie kilka minut po nakręceniu ujęcia mieli już zapewniony ciepły prysznic i suche ubrania (taki wymóg firmy ubezpieczeniowej - żeby nie złapali jakiegoś przeziębienia) i jechali w autobusie na miejsce kolejnego ujęcia, gdzie przebrali się w mokre ciuchy a charakteryzatorka polała im włosy i twarze wodą mineralną. A najlepsze było to ujęcie, gdzie próbowali w środku dżungli na środku pustkowia załadować samochody terenowe na jakąś barkę, cała ścieżka dźwiekowa musiała być dokręcona w studio bo 200 metrów od tego miejsca na "pustkowiu" jest... ruchliwa autostrada i tory kolejowe Filmik oczywiście po niecałym dniu został zdjęty z youtuba bo "narusza prawa autorskie", miało to być jakieś pożegnalne backstage na ostatnią edycję , ale że panowie postanowili kręcić program dalej więc filmiku nie puszczono ale ktoś wrzucił go na nielegalu do sieci
Zgłoś
Earth 2012-02-12, 11:16
@up

Zajebiście.
Zgłoś
stworek 2012-02-12, 11:27 1
bloodwar napisał/a:

Kiedyś też podniecałem się Top Gearem ale potem zobaczyłem filmik z backstage programu na youtubie gdzie Jeremy zdradzał parę sekrecików min. że podczas podrózy po egzotycznych krajach wcale nie śpią w namiotach czy jakichś przydrożnych motelach, tylko jeździ za nimi wielki, klimatyzowany autobus z pełnowymiarowymi łózkami (często towarzyszą im też członkowie rodziny) bo tak maja zapisane w kontrakcie, że np. podczas sceny gdzie jadą motorem w ulewnym deszczu gdzieś w Indonezji czy Wietnamie kilka minut po nakręceniu ujęcia mieli już zapewniony ciepły prysznic i suche ubrania (taki wymóg firmy ubezpieczeniowej - żeby nie złapali jakiegoś przeziębienia) i jechali w autobusie na miejsce kolejnego ujęcia, gdzie przebrali się w mokre ciuchy a charakteryzatorka polała im włosy i twarze wodą mineralną. A najlepsze było to ujęcie, gdzie próbowali w środku dżungli na środku pustkowia załadować samochody terenowe na jakąś barkę, cała ścieżka dźwiekowa musiała być dokręcona w studio bo 200 metrów od tego miejsca na "pustkowiu" jest... ruchliwa autostrada i tory kolejowe Filmik oczywiście po niecałym dniu został zdjęty z youtuba bo "narusza prawa autorskie", miało to być jakieś pożegnalne backstage na ostatnią edycję , ale że panowie postanowili kręcić program dalej więc filmiku nie puszczono ale ktoś wrzucił go na nielegalu do sieci

Większość programów telewizyjnych jest wyreżyserowana więc nie rozumiem o co Ci chodzi ^^
Myślisz że polskie programy np: Jaka to melodia, Familiada są puszczane w TV bez obróbki ?
Zgłoś
xavi 2012-02-12, 11:33 2
familiada na 100% bez obrobki ^^
Zgłoś
rockface123 2012-02-12, 11:57
Na jakim kanale można obejrzeć top gear po polsku ? rzadko oglądam TV więc możecie potraktować to jako żart i się śmiać
Zgłoś
McMenel 2012-02-12, 12:04
I co z tego że nie prawdziwe jak jest to Show. Sami zresztą przyznają się do tego iż to tak naprawdę jaja sobie robią.
Zgłoś
bloodwar 2012-02-12, 12:57
Co innego jest robić show a co innego jest robić ludzi w chuja. Jak oglądam np. wyprawę Ewana McGregora i Charleya Boormana jak okrążają świat na motocyklach to wiem, że zapierdalali na tych motocyklach po 18 godzin dziennie przez pół świata, spali w namiotach, pili własny mocz i jedli węże i skorpiony, a nie że 5 minut po wyłączeniu kamery przesiadali się do klimatyzowanego autobusu. I to jest show, a nie oszukiwanie ludzi
Zgłoś
camson 2012-02-12, 13:23
kurwa co to za lektor ja jebie ....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem