Prawie jak transformers
Jak by ktoś chciał wiedzieć z jakiego odcinka:
sezon 18 Wielka Wyprawa do Indii
Ale kiedy KURWA przestaniecie wstawiać kawałek po kawałku całą serie żeby zarobić jakieś piwo... to już się nudne robi!
Program zajebisty fakt, ale nic mnie tak nie wkurwia jak ich akcent...
Kiedyś też podniecałem się Top Gearem ale potem zobaczyłem filmik z backstage programu na youtubie gdzie Jeremy zdradzał parę sekrecików min. że podczas podrózy po egzotycznych krajach wcale nie śpią w namiotach czy jakichś przydrożnych motelach, tylko jeździ za nimi wielki, klimatyzowany autobus z pełnowymiarowymi łózkami (często towarzyszą im też członkowie rodziny) bo tak maja zapisane w kontrakcie, że np. podczas sceny gdzie jadą motorem w ulewnym deszczu gdzieś w Indonezji czy Wietnamie kilka minut po nakręceniu ujęcia mieli już zapewniony ciepły prysznic i suche ubrania (taki wymóg firmy ubezpieczeniowej - żeby nie złapali jakiegoś przeziębienia) i jechali w autobusie na miejsce kolejnego ujęcia, gdzie przebrali się w mokre ciuchy a charakteryzatorka polała im włosy i twarze wodą mineralną. A najlepsze było to ujęcie, gdzie próbowali w środku dżungli na środku pustkowia załadować samochody terenowe na jakąś barkę, cała ścieżka dźwiekowa musiała być dokręcona w studio bo 200 metrów od tego miejsca na "pustkowiu" jest... ruchliwa autostrada i tory kolejowe Filmik oczywiście po niecałym dniu został zdjęty z youtuba bo "narusza prawa autorskie", miało to być jakieś pożegnalne backstage na ostatnią edycję , ale że panowie postanowili kręcić program dalej więc filmiku nie puszczono ale ktoś wrzucił go na nielegalu do sieci