Przyszli mechanicy z łódzkiego technikum...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż wstyd się przyznać, że sie tam uczęszcza.
nie wiem jak można porównywać kogoś po liceum z biedną maturką, a po technikum z maturką i tytułem technika, uprawnieniami dla danego kierunku. pis joł dla przyszłych pedagogów, którzy myślą że liceum jest dla takich wybitnych głów
Jak to Łodziol musi przykozaczyć jak już są koledzy i ktoś nagrywa przy okazji :/ wiem bo od niedawna mieszkam w tym śmietniku Polski...
Velture jesteś idiotą i popatrz na program i materiał jaki ma do nauczenia ktoś z dobrego technikum. najlepiej było widać u mojego kumpla na studiach (on po technikum ekonomicznym i studia też ten sam kierunek) jacy to licealiści inteligentni byli. gdy Ty masz do zdania tylko zjebaną maturę (gdzie trzeba być nikłego IQ by nie zdać na te jebane 30%) ktoś w 4 kl technikum musi do tego dorzucić egzamin zawodowy gdzie praktyczne to 75% pkt by zaliczyć i teoretyczny składający się z 2ch części (część zawodowa było chyba 50%,a część ekonomiczna 30%) . więc zanim coś napiszesz pomyśl ,a i licealiści narzekają jak to ciężko bo mają 13 przedmiotów,a w tech było 21 w ciągu roku nie licząc religii i wfu
kretyn to kretyn założy linke do zderzaka a później startuje z łapami bo liczy że tamten mu zwróci ja na miejscu kolesia z terenówki wyjebałbym temu z renówki na wstecznym przy pełnej piździe i pojechał w chuj
megaromek napisał/a:
Ej panie jak do mojego kumpla przyszli na praktyki z technikum mechanicznego to na widok elektrody spawalniczej mówili "zimny ogień"Przyszli mechanicy z łódzkiego technikum...
Kłótnia o szkołę jest jak dla mnie bez sensu, bo jak ktoś chce się czegoś nauczyć to się nauczy. Jedno i drugie daje prawo przystąpienia do matury i już. Tytuł technika to kolejny niepotrzebny tytuł i tyle, wiem bo mam... Jako pierwsze kończyłem liceum, niestety nie dostałem się na kierunek studiów jaki mi się marzył i polazłem do technikum. W między czasie znalazłem robotę i zacząłem studiować zaocznie.
Obecnie mam mg inż i też uważam, że całe g*wno mi to dało.
Co do samego filmiku to nasuwa się tylko hasło debile i tyle. Nie ma znaczenia jak ruszał, bo jeśli chcieli odpalać ciągnąć na tak krótkiej lince to i tak by nieźle szarpnęło. A to że zaczepili o zderzak to świadczy tylko i ich głupocie. Plastiki w 19 są na tyle słabe, że mocniejsze stuknięcie powoduje spore pęknięcie... Miałem wiem co mówię
Obecnie mam mg inż i też uważam, że całe g*wno mi to dało.
Co do samego filmiku to nasuwa się tylko hasło debile i tyle. Nie ma znaczenia jak ruszał, bo jeśli chcieli odpalać ciągnąć na tak krótkiej lince to i tak by nieźle szarpnęło. A to że zaczepili o zderzak to świadczy tylko i ich głupocie. Plastiki w 19 są na tyle słabe, że mocniejsze stuknięcie powoduje spore pęknięcie... Miałem wiem co mówię
No tak, widać reno było po zdwonie i zderzak trzymał się na ślinę. A ten punkcik co się kółko do holu przykręca to chyba gdzieś tam jest głębiej osadzony na jakiejś ramie (no niech mechanicy się wypowiedzą)
stack_pointer napisał/a:
No tak, widać reno było po zdwonie i zderzak trzymał się na ślinę. A ten punkcik co się kółko do holu przykręca to chyba gdzieś tam jest głębiej osadzony na jakiejś ramie (no niech mechanicy się wypowiedzą)
zdecydowanie
wiem bo miałem r19 tyle,ze moja nie była po lifcie
Na niektórych licealistów o wysokim "mniemaniu" mam wyjebane i leje na nich ciekłym moczem. W dupie byli, gówno widzieli, a najmądrzejsi.
@UP
Ty żeś za to wysoce wykształcony człowieku, powiedział co wiedział...czyli nic mądrego.
Ty żeś za to wysoce wykształcony człowieku, powiedział co wiedział...czyli nic mądrego.
No i chuj. Ten wrak powinien wrócić do Niemiec, do jeziora z którego ten koltun go wyłowił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów