Nie wdawać się w niepotrzebne kłótnie z żoną
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I śmiechom nie było końca. A kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać.
Kurwa wysryw jakichś dziecinnych filmów z chowaniem alkoholu. Pety też dalej palicie za śmietnikiem trzymając je kijkami?
kabaszma napisał/a:
Kurwa wysryw jakichś dziecinnych filmów z chowaniem alkoholu. Pety też dalej palicie za śmietnikiem trzymając je kijkami?
Przestałeś się kitrać z browarem przed starą 2 lata temu i zgrywasz dorosłego, poczekaj jak będziesz miał żonę to pogadamy.
Co nie zmienia faktu, że te filmiki nadają się jedynie do pieca.
Nine, ten, never sleep again.
smutne, że wasze życia są tak chujowe, że na trzeźwo się nie da.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów