Stary Mercedes vs. blokada straży miejskiej 1:0
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Brawo niemiecka technika, tylko jedna klamka działa
Marcinxxxxx napisał/a:
Brawo niemiecka technika, tylko jedna klamka działa
Jak będziesz miał tyle lat co ta technika to ciekawe co u ciebie będzie działało
Straż miejska w Priljiedorze
Stara beczka nigdy nie zginie!
Mandat i tak mu przyszedł do płacenia, jeszcze pewnie doliczyli koszty zniszczenia blokady. Jebani złodzieje.
Wniosek z tego taki, że trzeba kupić jakieś AWD lub Citroena CX / DS.
zdjął blokadę, ale mandat i tak pozostał na jego koncie. równie dobrze mógłby zastać za wycieraczką kartkę "ten pojazd ma założoną blokadę na koło" bez blokady
settogo napisał/a:
Mandat i tak mu przyszedł do płacenia, jeszcze pewnie doliczyli koszty zniszczenia blokady. Jebani złodzieje.
Blokadę zakłada się żeby wręczyć delikwentowi mandat do ręki. Nie podpisany mandat jest nie ważny więc strażnicy miejscy odpowiedzą za zgubienie blokady.
Koleś zostaje moim idolem
daf098 napisał/a:
Blokadę zakłada się żeby wręczyć delikwentowi mandat do ręki. Nie podpisany mandat jest nie ważny więc strażnicy miejscy odpowiedzą za zgubienie blokady.
ale dupisz fleki
dostajesz prócz blokady kwitek za wycieraczkę informujący że złamałeś prawo, osoba zakładająca blokadę ma jej zdjęcie na twoim kole wraz z datownikiem, zdjęcie całego pojazdu najlepiej takie które pokazuje jeszcze np. znak "zakaz parkowania", a prócz tego oczywiście kopię kwitka zza wycieraczki, bo wypisuje się to raz na bloczku samokopiującym. Za zdjęcie i/lub zniszczenie blokady jest grzywna a ponoć czasami nawet wyrok w zawieszeniu, chociaż to drugie nie wiem, bo tylko słyszałem
zawsze możesz nie przyjąć mandatu i udawać greka, ale sądowi zdjęcia wystarczą żeby do tego obciążyć cię jeszcze kosztami procesu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów