📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Robisz to źle !!!
szkoda, że sobie kurwa miksera nie wkręciła w te włosy
01:38 Uwielbiam jak babom tak wisi warga
(oznaka bezsilności, świadomości błędu, myślenia jak tu zwalić na samca albo o co go opierdolić, początek focha)
(oznaka bezsilności, świadomości błędu, myślenia jak tu zwalić na samca albo o co go opierdolić, początek focha)
hahaah to się uśmiałam, spodziewałam się płonących włosów albo efektownego poparzenia policzka... a tu zonk... taki lajcik, ale też pikny aaaach
haha zrobiłem podobną minę do jej tylko miałem uśmiech od ucha do ucha
1:08 pomyślała... kurna ktoś tu opala kurczaka
Ważne, że nie zrobiła z tego dramatu. Ważne, że wzięła tylko mały pukiel włosów. Ale i tak nie rozumiem, na jaką cholerę torturowac włosy jakimiś lokownicami, prostownicami czy innym gównem. Tylko czekać, aż użytkowniczkom zaczną te kłaki wypadać.
teraz ma pejsy jak zyd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów