Zapraszam na seans
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@MadMax. nie zgodzę się, ale rozumiem Twój punkt widzenia!
Lepiej Ci internetowy kozaczku? Dowartościowałeś się? Lepiej być kaleką niż zakompleksionym frajerem :p
Lepiej. Tak, dowartościowałem się. Czemu miałbym mieć kompleksy, to nie ja się taplam w brodziku z dziećmi kiedy inni skaczą z pomostu
kurwa jutro wszyscy nad wode cisną a ja muszę do tyry zapierdalać
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
@up trochę żelazobetonu i tylko lekko się wygieła
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
mlecz pojebancu to jest hard, bo kiedys to wstawialem i dostalem warna XD
MadMax. napisał/a:
@cocaine.animals
Lepiej Ci internetowy kozaczku? Dowartościowałeś się? Lepiej być kaleką niż zakompleksionym frajerem :p
Pierdolnięty jakiś jesteś? Gościu nie chwali się jaki to nie jest mądry, czy kogo by tam nie napierdolił. Zwyczajnie w świecie śmieje się paralityków którzy nie potrafią pływać/skakać co jest tak samo intuicyjnie jak jazda na rowerze.
btw. strzelam w ciemno, że należysz do tego zacnego grona pierdół.
Ostatni przeżył - to był jakiś szef lokalnej komendy policji gdzieś w Indiach i postanowił że wykona taki oto jump. Niestety ch*jowo zaczął, a potem było już za późno. Wyciągnęli go na łódź i okazało się że jest ostro potłuczony ale żyje i jest przytomny, nawet sam wyszedł z tej łodzi i pomachał ludziom
Ja tam mam wyjebane, kiedyś sobie skoczyłem na banie zaryłem po łokcie w jebanym mule i pyknęło mi coś w plecach. Do dzisiaj mam w chuj lęk przed skakaniem na banie i ból pleców jeśli dźwigam cięższe rzeczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów