Zapraszam na seans
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ostatni chyba nie wyszedł z tego cało
ten dzwięk jak sie wpierdalają do wody jest kozak !
Zawsze miałem polewę z kalek nie potrafiących skakać na główkę albo zatykających nos rękami skacząc do wody hehe, a żeby nie umieć pływać będąc dorosłym to już trzeba być chyba lekko upośledzonym. Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem
Ciekawe czy ten ostatni przeżył
Lepiej Ci internetowy kozaczku? Dowartościowałeś się? Lepiej być kaleką niż zakompleksionym frajerem :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów