Jakie my dobre sadystki jesteśmy.
Film w języku angielskim, bez napisów.
w bardzo skomplikowanej pozycji seksualnej tzw. "Na Obcego",
a jak ona wygląda ?
Rewolucyjne odkrycie
27 letni Gienek Dupkiewicz, dokonał rewolucyjnego odkrycia w dziedzinie masturbacji ręcznej. Naszemu korespondentowi jako jednemu z pierwszych udało się zrelacjonować to odkrycie.
To niewątpliwie postęp w zadowalaniu samych siebie, odkrycie jest tym bardziej rewolucyjne gdyż z własnej ręki robimy obcy dotyk, co pozwala zbliżyć się myślami do wyobrażonego partnera. Samą zasadę masturbowania wyjaśnia Pan Gienek z miasta Kanaly:
Jest to nowy wymiar masturbacji, który nazwałem "Masturbacją na obcego" polega to na tym, iż przed masturbacją siadamy wygodnie na krześle, a rękę wkładamy pod pośladek, tak by lekko zatamować dopływ krwi i tym samym czekamy na lekkie odrętwienie ręki. Jak już ręka będzie wystarczająco zdrętwiała, możemy rozpocząć masturbację na obcego, która imituje dotyk drugiej osoby.
Z nieoficjalnych źródeł dowiedzieliśmy się, iż Pan Gienek Dupkiewicz ma wkrótce otrzymać wiele zaproszeń na wygłoszenie cyklu szkoleń z "Masturbacji na obcego"
Ja z moją dziewczyną nie mam takich problemów. Po prostu śpi na podłodze, koło miski z wodą i żarciem.