Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nic się nie stanie o ile ma sprzęgło rozłączone
wiadomo, że błędem w tej sytuacji było nieużycie ssania
kamerzysta sadysta, nie powiedział że robi to źle
Ale miał szczęście w swojej glupocie
Nie wierzę w debili wyżej, którzy myślą, że gość z filmiku nie wie co robi... sadistic kiedyś mnie bawił. Dzisiaj jednak coraz częściej mnie obrzydza. Poziom debilizmu w komentarzach osiąga coraz to wyższe szczyty zidiocenia i już dawno przekroczył próg tolerancji jakiegokolwiek inteligentnego człowieka. A tfu na was ścierwa!
To, że to żart to wiadomo. Mnie to brzmi jak brak paliwa, piła wygląda na w miarę nową więc ssanie też niepotrzebne. Piły są mega bezpieczne, nawet jakby odpalił to by się nic nie stało. Bardzo ciężko zrobić sobie krzywdę taką piłą. Już łatwiej siekierą
X................3
2019-04-18, 23:59
Przecież od odpalenia silnika, ostrza nie zaczną się ruszać...
@up Zależy. Jeśli masz zaciągnięty hamulec to łańcuch nie pójdzie w ruch, jeśli odpalasz normalnie to większość firmowych pilarek od razu podaje moc na łańcuch, celem rozgrzania silnika. Na nagraniu chłopaki robili sobie jaja, łańcuch nie był założony.
Macie tu film jak działa pilarka i skończcie pieprzyć farmazony.
Czasem jest tak, że po odpaleniu i tak łańcuch się obraca i to dosyć szybko. Czy wora rozpierniczy to nie wiem ale debilizm straszny...
Nie wiem dokładnie jak działają pilarki, ale podejrzewam, że mają zabezpieczenie niepozwalające na odpalenie jej przy załączonym łańcuchu. Oczywiście mowa o porządnej pilarce.
Tak jak obecnie to wygląda z samochodami, bez sprzęgła nie odpalisz...
@up to się nazywa hamulec. I tak każdy pilarz odpala przy odciągniętym hamulcu, pilarka szybciej się grzeje.