📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O kurwa łap piwo i leć na gówną bo szitstorm będzie dobry w komentach
I dobrze. Powinien jeszcze, gdyby nie jechał motocyklem, tylko czymś normalnym, zablokować jej samochód, otworzyć drzwi i jej wywalić z liścia, zabierając przy okazji kluczyki, a telefon wsadzić jej szybkim ciosem w międzymordzie, skoro bez niego nie może wytrzymać. Zintegrować z tą samotną komórką mózgową, która całe swoje moce przerobowe wykorzystuje na "wdech" i "wydech".
Takie chwasty trzeba usuwać.
Do tego zapobiegawczo też wyciąć jajniki by to się nie rozmnażało. A najlepiej spalić całe. Z samochodem.
Do tego zapobiegawczo też wyciąć jajniki by to się nie rozmnażało. A najlepiej spalić całe. Z samochodem.
Miruu napisał/a:
I dobrze. Powinien jeszcze, gdyby nie jechał motocyklem, tylko czymś normalnym, zablokować jej samochód, otworzyć drzwi i jej wywalić z liścia, zabierając przy okazji kluczyki, a telefon wsadzić jej szybkim ciosem w międzymordzie, skoro bez niego nie może wytrzymać. Zintegrować z tą samotną komórką mózgową, która całe swoje moce przerobowe wykorzystuje na "wdech" i "wydech".
Zapomniałeś o karze chłosty i 20 lat galer.
Motokutas? NIE! Motoszeryf- 0.7 dla niego, żebyśmy mogli go tu jeszcze zobaczyć w akcji
"o kurwa ktoś nie spojrzał w lusterko i zajechał mi drogę! Rozpierdole mu to lusterko to na pewno następnym razem będzie widział, że ktoś za nim jedzie!"
grudzin7 napisał/a:
"o kurwa ktoś nie spojrzał w lusterko i zajechał mi drogę! Rozpierdole mu to lusterko to na pewno następnym razem będzie widział, że ktoś za nim jedzie!"
Dokładnie tak to działa, synku, dokładnie.
W moim lusterko wywija się do przodu... więc niech motopizda sobie wali...
Czuję wstyd, bo nie mam się do czego przypierdolić, ani powodu, by użyć słowa 'motopizda'.
@up standardowo: gościu ujebał babie lusterko i spierdolił, jak zwykła motopizda
cipki swędzą tych co jeżdżą blaszakami i wyzywają motocyklistów,
zalecam kąpiel i odwszawianie
zalecam kąpiel i odwszawianie
Zachowanie jak małego gównianego kundla, co to od tyłu gryzie w łydkę, po czym w pośpiechu spierdala. Motopizda.Pomijając fakt, że baba telefonem się bawiła, to gość był w takim położeniu, że nie miała prawa go zobaczyć w lusterku, czyli strefa martwa, czyli nawet wyprzedzić poprawnie nie potrafi, czyli MOTOPIZDA do kwadratu!
Kurwa kozak, kopnął głupią babę i spierdala z gównem w dupie
Motopizda i idiota w jednym. Ona stworzyła zagrożenie, a on zamiast hamować dodał gazu, a potem jeszcze uciekł z miejsca zdarzenia i wrzucił to do internetu. Pewnie myśli, że dobrze zrobił
Dobrze zrobił (oprócz tej ucieczki) ja jeszcze bym jej prawo jazdy zabrał, się skręca się patrzy w lusterka. po to są. Chyba żeby dała gratisy od siebie wtedy. Wybacza się błędy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów