Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejna motopizda
Ile tu tego naszło...
No trochę się nas naszło, a reszta robi lejce, tak że ten teges... bidok to zawze bedzie warczał na kogoś to ma drogie hobby
No trochę się nas naszło, a reszta robi lejce, tak że ten teges... bidok to zawze bedzie warczał na kogoś to ma drogie hobby
Hobby drogie czy tez nie to jednak w sezonie kwiecień-październik tematów z ludźmi o podobnych zainteresowaniach jest tu więcej niż tępych maczet w Manaus
Hobby drogie czy tez nie to jednak w sezonie kwiecień-październik tematów z ludźmi o podobnych zainteresowaniach jest tu więcej niż tępych maczet w Manaus
Głównie dzięki niedojebanym debilom z samochodów
to ty nie wiedziales? zeby byc pelnoprawnym uzytkownikiem sadola musisz nienawidzec murzynow(poza morganem freemanem),motocyklistow(poza ghost riderem i cobra) do tego musisz miec udokumentowana dlugosc wackka nie wieksza nic 5 cm. jeszcze musisz nienawidzec rudych oraz zydow(tutaj nie ma wyjatkow).
a co jesli mam dziure zamiast falusa ?
Wszystko idealnie będzie jak zdechniesz ty, twoja rodzicielka, dawca nasienia i być może twoje potomstwo bo z takim myśleniem i chęcią zabłyśnięcia powinieneś gryźć piach. Jesteś gorzej niż śmieć. Banda idiotów co za piwo dałaby tutaj dupy i piszę to już któryś raz... a kto daje wirtualne piwo i popiera te wypociny to jest takim samym skończonym idiotą jak osoba która to wypociła.
Tyczy się to wszystkich z góry jak i z dołu którzy powielają tą głupotę. Serdeczny chu. wam w dupę.
Nie popłacz się cipo
baby sie nie licza, bo tak na prawde maja chujda do gadania.
jedynie cycki mozecie pokazac tym stulejom, o ktorych pisze.
Do "motocyklów"? ... Jak już to do motocykli. ..ale tak właściwie to do MOTOCYKLISTÓW głąbie
Stary a glupi.
Jak masz problem to wes se pobiegaj "głąbie" glupi
Zamiast srać pod siebie ze szczęścia za każdym razem na widok rozjebanej motopizdeczki moglibyście też dostrzec, że oczywiście kierowcą jadącym prostopadle przez drogę okazała się typowa, tleniona blondyna i to ona ponosi tu faktycznie większą część winy. Chujek leciał za szybko to też nie wyhamował, ale jednak nie przypierdolił w słup na chodniku tylko w debilnego kierowcę.
To jest Anglia, auta jada lewa stroną jezdni a kierowca siedzi po prawej stronie w aucie
Zamiast srać pod siebie ze szczęścia za każdym razem na widok rozjebanej motopizdeczki moglibyście też dostrzec, że oczywiście kierowcą jadącym prostopadle przez drogę okazała się typowa, tleniona blondyna i to ona ponosi tu faktycznie większą część winy. Chujek leciał za szybko to też nie wyhamował, ale jednak nie przypierdolił w słup na chodniku tylko w debilnego kierowcę.
Ty debilu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów