Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba że wziął rozmiar 3 razy większy, bo na promocji był
to ty nie wiedziales? zeby byc pelnoprawnym uzytkownikiem sadola musisz nienawidzec murzynow(poza morganem freemanem),motocyklistow(poza ghost riderem i cobra) do tego musisz miec udokumentowana dlugosc wackka nie wieksza nic 5 cm. jeszcze musisz nienawidzec rudych oraz zydow(tutaj nie ma wyjatkow).
i pedałów i LGBTRTVAGD i innych ras i mieszkańców innych planet i wszystkich wokół ponieważ jesteśmy POLAKAMI xD
to ty nie wiedziales? zeby byc pelnoprawnym uzytkownikiem sadola musisz nienawidzec murzynow(poza morganem freemanem),motocyklistow(poza ghost riderem i cobra) do tego musisz miec udokumentowana dlugosc wackka nie wieksza nic 5 cm. jeszcze musisz nienawidzec rudych oraz zydow(tutaj nie ma wyjatkow).
O ile wiem Gal Gadot ma żydowskie korzenie więc jest wyjątek
Wy tak naprawde macie problem do motocyklów ?
Czy tylko tak piszecie, bo jestescie pojebani ?
obstawiam że duża grupa Sadoli jeżdzi na moto, albo kiblami, ale beka musi być,
sam mam motocykl, choć niestety rzadko jeźdzę
baby sie nie licza, bo tak na prawde maja chujda do gadania.
jedynie cycki mozecie pokazac tym stulejom, o ktorych pisze.
oho znalazł się wielki obrońca plemników
@Invi_009
To idź z tym do lekarza
czyli to jakaś choroba ? hmmm
ja tam wolę zyć z dziura pomiedzy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów