📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiem wam jedno, i wielu się może ze mną zgodzić albo i nie. Bardzo dużo jeżdżę samochodem i w większości przypadków spotkałem się z wozami uprzywilejowanymi które miały tak lichy sygnał że nie dziwota czasem że w mieście ktoś jest zaskoczony tym że za nim jest nagle karetka i chce przejechać.
@Dick
Nick zobowiązuje co ? Pier..olicie z tą Polską, byle pierd...olić ... robię dziennie 100-200 km i co jak co, ale karetki, straże pożarne itp. przepuszczamy przyzwoicie. Więc błagam cię Panie kut..as, daruj sobie.
Nick zobowiązuje co ? Pier..olicie z tą Polską, byle pierd...olić ... robię dziennie 100-200 km i co jak co, ale karetki, straże pożarne itp. przepuszczamy przyzwoicie. Więc błagam cię Panie kut..as, daruj sobie.
Przez to, że kamerka jest z prawej strony parę razy myślałem, że zaraz jebnie.
Gdyby w Polsce walili takie mandaty jak tam za nieustąpienie pierwszeństwa to by wszscy spierdalali po kraweznikach nawet nie patrząc czy felge pokrzywi czy nie
@up, chyba żebyś miał felgi za pare kafli. To lepiej zabulić mandat. Ale z tego co słyszałem, to taka straż pożarna ma prawo staranować samochody, jeżeli nie ma innej drogi dojazdu, a droga jest zastawiona. Więc to nie byłoby miłe.
A co do krawężników, to bez przesady, nie mamy jak u arabów że mają po 40 cm.
A co do krawężników, to bez przesady, nie mamy jak u arabów że mają po 40 cm.
Łatwo zjeżdzać jak ma się do dyspozycji 4 pasy... a nie jeden.
ps. Ciekawe ile samochódów widocznych na filmiku znajdzie się w przyszłości na polskich drogach
ps. Ciekawe ile samochódów widocznych na filmiku znajdzie się w przyszłości na polskich drogach
ale z was debile
przecież widac że oni byli wcześniej powiadomieni... widac stojących na całej długości policjantów i jedyna osoba która zjechała w całym korku to był jakis jebany kutas ktury chciał skorzystać z tego że jest przejazd....
dalej zyjcie w tej bezmyslności
przecież widac że oni byli wcześniej powiadomieni... widac stojących na całej długości policjantów i jedyna osoba która zjechała w całym korku to był jakis jebany kutas ktury chciał skorzystać z tego że jest przejazd....
dalej zyjcie w tej bezmyslności
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów