📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tu gdzieś wczoraj czy przed wczoraj był filmik jak karetkę w russi przepuszczają, prawię tak samo. Z tym że prawię robi wielką różnicę.
@Bobikufel "ktury" jeśli on jest j***ny kutas, to Ty jesteś tępa dzida. Wstawiłbym słownik ale nie chce mi się szukać "ktury" by ci odpowiadał.
W Polsce też tak jest. No dobra czasem się znajdzie taki baran jak ja, który nie zjedzie.
I co w tym dziwnego? Gdybyśmy mieszkali w Rosji, to mógłby być filmik pokazowy. A ,że mieszkamy w Polsce to mnie to nie dziwi i nic nowego nie pokazuje. Straż miała super przejazd bo już dawno wszyscy wiedzieli o wypadku i ten wóz nie jechał tam pierwszy.
w 43 sekundzie widać rosyjski akcent
W Polsce jest tak samo... Robię tygodniowo b. dużo kilometrów i mówię, co zauważam na naszych drogach.
I przestańcie już w końcu piętnować Polaków, a wywyższać Szwabów, bo mnie to zaczyna wkurwiać...
I przestańcie już w końcu piętnować Polaków, a wywyższać Szwabów, bo mnie to zaczyna wkurwiać...
Ten pan w BMW to chyba z polski
Zamknęli autostradę dla palącej się opony w ciężarówce, chociaż jeden pas mogli puścić.
I dzięki takiemu czemuś jednostki ratownicze docierają na miejsce w kilkanaście minut a nie jak auto już się tli albo nie ma co reanimować poszkodowanego
przez pierwsze sekundy sie zastanawiam:
gdzie ten kurwa wóz strażacki?!
gdzie ten kurwa wóz strażacki?!
A najlepsze, że to paszowóz. Gdyby pasze się zapaliły pewnie zmarł by jakiś motylek...
Kurwa, ludzie co się dziwią, chyba nie jeżdżą czesto polskimi autostradami - ale co się dziwić, za dużo ich nie mamy.
Otóż u nas jeździ się lewą stroną nawet jak prawy pas jest wolny. Jak w promieniu 600 m jest tir na prawym, a wlasnie jakis pajac w ducato zakończył wyprzedzanie i jedzie 130km/h i nie zjedzie, bo przecież za krwa 3 minuty będzie znowu wyprzedzał.
Kolejna sprawa to odstęp. Uczepi się taki baran w szybkim samochodzie jak się akurat wyprzedza 3 tiry pod rząd i siedzi 10m od zderzaka. A kierunkowskaz wrzucę, to mało co w bagażniku go nie mam.
I jeszcze jedna ważna sprawa. Nie wyprzedza się prawą, a to zdarza się też notorycznie na polskich autostradach.
W ogóle w ostatnią niedzielę na odcinku z Krakowa do Wrocławia jak to zwykle bywa przy bramka się zakorkowało i jak kartka przejeżdżała to 3 samochody zaraz za nią startowały. Oczywiście ich przyblokowali, ale już sam pomysł debilny.
Oj dzieje się dzieje na polskich drogach.
Otóż u nas jeździ się lewą stroną nawet jak prawy pas jest wolny. Jak w promieniu 600 m jest tir na prawym, a wlasnie jakis pajac w ducato zakończył wyprzedzanie i jedzie 130km/h i nie zjedzie, bo przecież za krwa 3 minuty będzie znowu wyprzedzał.
Kolejna sprawa to odstęp. Uczepi się taki baran w szybkim samochodzie jak się akurat wyprzedza 3 tiry pod rząd i siedzi 10m od zderzaka. A kierunkowskaz wrzucę, to mało co w bagażniku go nie mam.
I jeszcze jedna ważna sprawa. Nie wyprzedza się prawą, a to zdarza się też notorycznie na polskich autostradach.
W ogóle w ostatnią niedzielę na odcinku z Krakowa do Wrocławia jak to zwykle bywa przy bramka się zakorkowało i jak kartka przejeżdżała to 3 samochody zaraz za nią startowały. Oczywiście ich przyblokowali, ale już sam pomysł debilny.
Oj dzieje się dzieje na polskich drogach.
W 1:33 polski TIR który nie śmiał zjechać choćby milimetr na bok, bo po co... Pozdrawiamy firme remo-car!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów