18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Vireek 2010-06-13, 22:58 2
Czasami się boje pomyśleć co dziewczyny robią pod czyjąś nieobecność. Wyrwiesz taką na imprezie całujesz itp. ale co ona miała w gębie wcześniej, lub czym dupę podcierała i inne podobne rzeczy. Po takich filmikach za dużo zaczynam się zastanawiać. Jak się pokazuje na takim filmiku to do czego jeszcze jest zdolna?!
Zgłoś
Tururaka 2010-06-13, 23:06
niezłe fanfary
Zgłoś
tashi 2010-06-13, 23:26
szkoda ze pan kleks nie poszedł
Zgłoś
Necromantee 2010-06-13, 23:28 3
@Virdos, ale Ty to już pierdolisz...
Zgłoś
Thomas_Terkovitz 2010-06-13, 23:28
Gdybyście byli choć trochę przenikliwi, to doszlibyście do tego, że to nie pierdy, tylko wiatry z cipy. Poza tym ona ma fajny tatuaż
Zgłoś
Feragas 2010-06-13, 23:37
Ale to już było :PPP
Zgłoś
w................r 2010-06-13, 23:48
Pocisneła
Zgłoś
Nourgab 2010-06-13, 23:58
Aż mi w pokoju zaśmierdziało :/
Zgłoś
klema 2010-06-14, 0:31 1
lg0r napisał/a:

up
co za żal...
ogólnie to strasznie brzydka jest

O taką pewno codziennie się modlisz...
Zgłoś
necrofallus 2010-06-14, 1:53 1
niezły budzik
Zgłoś
s................r 2010-06-14, 8:40
BennyLBK napisał/a:

Gdybyście byli choć trochę przenikliwi, to doszlibyście do tego, że to nie pierdy, tylko wiatry z cipy. Poza tym ona ma fajny tatuaż

też mi się wydaje, że to queef - kobiety w końcu nie pierdzą!!!

poza tym to fejk
Zgłoś
gremlin1982 2010-06-14, 9:30 1
Baby to zakamuflowane chuje , potrafią być gorsze od facetów wiem to z doświadczenia, bo niestety jakiś czas temu nie chciało mi się wyjść z domu kiedy moja kobita zorganizowała babski comber i to był mój błąd..... Przyszły same fajne dupy, ale po imprezie jak się już nasłuchałem o ich wydzielinach, pierdach, stosunkach, smrodzie z różnych okolic itd. itp. wierzcie mi na słowo już nie są takie piękne jak przedtem... Łeeeee
Zgłoś
Vireek 2010-06-14, 10:00
Necromantee napisał/a:

@Virdos, ale Ty to już pierdolisz...

Być może pierdole, ale wole snuć takie przypuszczenia czy domysły, zamiast kłócić się o byle o co jak większość na forum... Zostaję przy swoim zdaniu, a Ty myśl sobie co chcesz!
Zgłoś
KRUGER_MAN 2010-06-14, 10:25
aż tutaj mi zajebało .
Zgłoś
domage 2010-06-14, 10:52
ale burdel mają w pokoju... a niby faceci to bałaganiarze... ale niee jak panna ma cie odwiedzić to zawsze w pokoju posprzątane mamy...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów