Jeszcze kilka razy powtórzyłaby ten manewr i mogłaby się pożegnać z siostrami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jeszcze kilka razy powtórzyłaby ten manewr i mogłaby się pożegnać z siostrami.
Czasami się boje pomyśleć co dziewczyny robią pod czyjąś nieobecność. Wyrwiesz taką na imprezie całujesz itp. ale co ona miała w gębie wcześniej, lub czym dupę podcierała i inne podobne rzeczy. Po takich filmikach za dużo zaczynam się zastanawiać. Jak się pokazuje na takim filmiku to do czego jeszcze jest zdolna?!
Pocisneła
lg0r napisał/a:
up
co za żal...
ogólnie to strasznie brzydka jest
O taką pewno codziennie się modlisz...
niezły budzik
BennyLBK napisał/a:
Gdybyście byli choć trochę przenikliwi, to doszlibyście do tego, że to nie pierdy, tylko wiatry z cipy. Poza tym ona ma fajny tatuaż
też mi się wydaje, że to queef - kobiety w końcu nie pierdzą!!!
poza tym to fejk
Baby to zakamuflowane chuje , potrafią być gorsze od facetów wiem to z doświadczenia, bo niestety jakiś czas temu nie chciało mi się wyjść z domu kiedy moja kobita zorganizowała babski comber i to był mój błąd..... Przyszły same fajne dupy, ale po imprezie jak się już nasłuchałem o ich wydzielinach, pierdach, stosunkach, smrodzie z różnych okolic itd. itp. wierzcie mi na słowo już nie są takie piękne jak przedtem... Łeeeee
Necromantee napisał/a:
@Virdos, ale Ty to już pierdolisz...
Być może pierdole, ale wole snuć takie przypuszczenia czy domysły, zamiast kłócić się o byle o co jak większość na forum... Zostaję przy swoim zdaniu, a Ty myśl sobie co chcesz!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów